Астро: Божествената мъдрост ни се разкрива днес

Растяща фаза на Луната – Твърде активната работа изисква подходяща почивка и възстановяване. Има нужда от разбиране и спокойствие. Безразличието се възприема много болезнено. 

Нарастващата Луна благоприятства разрешаването на конфликти. Улеснява справянето с трудни хора. През този период по-лесно се правят компромиси, по-лесно преминават трудни срещи, преговорите са по-продуктивни.

Луната е в знак Скорпион до 01:33ч на 13 юни

По това време хората се управляват от емоции, възможни са депресия и безпричинни страхове. Скорпионът е сложен знак, така че Луната, от която зависи емоционалният ни фон, в този момент не ни влияе много положително. Не се притеснявайте, ако внезапно се почувствате депресирани, апатични или меланхолични – Луната по този начин ни кара да се вгледаме в себе си и да анализираме случващото се. Интуицията се засилва, но трезвостта на мисленето изчезва.

В дните на Луна в Скорпион, половите органи и ректума са особено уязвими.Лечението на синузит, ринит, гърло, зъби и ендокринна система ще бъде отлично. Бременните да не се напрягат и да прекарат този ден на спокойствие, правейки ежедневни неща.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 17:35ч на 11 юни (от 16:19ч на 10 юни)

Божествената мъдрост ни се разкрива днес. Време, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Луната днес ви позволява да откриете нещо ново, непознато.

Луната помага да излезете от фокуса на ежедневието и да се потопите в неизчерпаемите източници на любов. Днес е по-лесно от всякога да осъзнаем връзката между всичко в света. Ако знаете молитва или мантра, възползвайте се от възможността да се помолите (или кажете мантра). Днес всяка ваша дума се чува от боговете – помислете как да внесете радост в живота, как да помогнете на страдащите.

Дванадесетият лунен ден е предназначен за самоанализ, милост, състрадание. Време е да се занимавате с благотворителност, да изчистите душата си от гняв и негодувание, да простите на всички и да се отворите към света. Всичко, което е предопределено, ще дойде от само себе си. В този ден можете да се плъзнете по течението и да вземете това, което животът предлага. Няма смисъл да бързате или да се изтощавате от преодоляването на препятствия.

Опитайте се да бъдете отворени към всичко, което идва в живота ви, да чувствате благодарност за това, което идва, дори ако животът ви е труден. Ако днес чувствате единство с целия свят, това е много добър знак.

Днес е необходимо да простите на хората за техните действия, в противен случай дълго време няма да ви бъде простено нищо.

Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна духовна работа. Физическото натоварване трябва да е малко.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Следва 13 лунен ден от 17:35ч на 11 юни до 18:54ч на 12 юни

Време за жътва. Тринадесетият ден от лунния календар показва какво сме успели да постигнем през предходния период. Ако всичко е минало както трябва, днес ще има много приятни моменти. Настроението ще бъде добро и проблемите ще започнат да се решават от само себе си. Въпреки че ако някои проблеми останат нерешени, ще трябва да им обърнете внимание. В този ден воалът ще се вдигне над много тайни, ще се открият нови способности, ще се появи вдъхновение за творчество.

Слънчев календар – 23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и  се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.