Астро: Бъдете милосърдни и живейте в мир и съгласие с всички

01.02.20 Бъдете милосърдни и живейте в мир и съгласие с всички

Луната е в знак Телец от 02:30ч до 13:30ч на 3 февруари

Луната в знак Телец носи на хората спокойствие, чувство за надеждност, устойчивост и стабилност. Силни изблици на гняв и недоволство практически са невъзможни освен в редки случаи. Луната увеличава самоконтрола. Ще спомогне за завършване на вече започналите дела, но ще възпрепятства прилагането на нови идеи. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи
решения и съобразителност.

Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система. Възможни са също заболявания на назофаринкса, ларинкса и нервната система. Не посещавайте мануален терапевт за наместване на шийните прешлени. Благоприятен е само масажът на вратните области с масло от арника. Ако не е спешен случая, не посещавайте зъболекар.

Продължава 8 лунен ден до 11:25ч на 1 февруари (от 11:02ч на 31 януари)

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Освободете се от ненужни и стари вещи. Даже най-малките спорове трябва да се избягват и да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт. Не бива да се злослови в този ден. Време за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или не е останало време. Не надценявайте своите възможности. Важно е бързо да умеете да решавате проблемите, да не им оставяте време за развитие.

Следва 9 лунен ден от 11:25ч на 1 февруари до 11:52ч на 2 февруари

Този лунен ден се счита за сатанински и първия критичен ден от лунния цикъл. Често съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането.

Секс – В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

18 слънчев ден – Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит. Ден за възстановяване на справедливостта. Хубаво е да се дава прошка. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир. Старайте се да не бъдете в тежест на околните и да живеете за чужда сметка. Вашите действия трябва да бъдат съгласувани със съвестта ви.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.