Астро: Вибрациите на денят носят обилен поток от пречистваща енергия

Луната е в знак Водолей до 12:33ч на 11 юни

Емоциите са променливи, трудно е да се предскажат. Нуждаем се от повече свобода и нови неща, особено се усещат ограниченията, тежестта на работата, рутината на ежедневието, скучните отношения. Тези дни, съзнанието е по-отворено към нови идеи, оригиналност, обаче през този период има повече прояви на нервност, внезапни емоционални кризи. Голям е броя на съвпаденията и случайностите. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Това е периодът на интелектуалците, изобретателите, конструкторите. Любовта в тези дни е разкрепостена, преобладават приятелските отношения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Продължава 19 лунен ден от 00:33ч на 10 юни до 01:08ч на 11 юни

Труден ден. Неговата енергия е тежка и неблагоприятна за човек. В този лунен ден сме „проверявани” от Висшите сили за гордост и отмъстителност. Активират се „злите” сили. Бъдете внимателни! Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Всички нови идеи може да се окажат капан, от който е практически невъзможно да се измъкнете.

Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Не се препоръчва нито да вземате, нито да давате пари. Добре е първо да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Старайте се да бъдете в добро настроение. Посветете този ден на учене, на усвояване на знания, обмисляйте въпроси, свързани с вашата работа, мислете за това какво може да се промени или подобри във вашата дейност. Бъдете в добро настроение, не изяснявайте отношенията, не участвайте в спорове, не се оплаквайте и не осъждайте. На този ден ограничете общуването и разговорите до минимум, не се срещайте хора, които са ви неприятни. Това през което преминете днес, ще е ясен показател на вашите истински отношения с партньора ви и проверка за стабилността на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Днес е подходящ ден за лечебни практики, ритуалите за изменение на съдбата и обстоятелствата работя перфектно. Чудесно време за работа с кармата. Вибрациите на този ден са такива, че носят обилен поток от пречистваща енергия. Препоръчително е свещ да гори в дома през целия ден.

Лесно може да се натровите от храна. Трябва да бъдете много внимателни, когато приемате лекарства и пиете алкохол. Възникнала болест в това време може да бъде тежка, но не и опасна. По-добре да не се извършват операции.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс!

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето. Това може да доведе до мигрена, болка в костите и ставите. Може да започне да ви се струва, че целият свят се е опълчил срещу вас. Подстрижката ще притегли само негативни преживявания.

22 слънчев ден – Могат да станат резки промени в живота. Например внезапно преминаване на друга работа, да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите спонтанно нова прическа. Този ден живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.