Астро: Време за вътрешно творческо преображение

Луната е в знак Дева до 04:56ч на 13 януари

Дните на Дева правят хората повече практични, разумни, да проявяват склонност към ред и педантичност. Предимство има конкретният и прагматичен подход. Това е най-доброто време за изпълнение на задълженията, да се подредят нещата. Подходящо време за рутинна и еднообразна работа. Много повече внимание се обръща на малките неща и детайлите. Зачестяват споровете, отправят се повече критики. Зад подробностите обикновено не се вижда цялото. Добро време за основно почистване на дома. Благоприятно време за хората, които се занимават с търговия, медицински работници, педагози.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

За подобрение на храносмилането се препоръчва да се приема настойка от корен на глухарче – 2 ч. л.  нарязан корен се залива с чаша студена вода и се оставя за 8 часа. След това се пие по 1/4 чаша 4 пъти преди храна.

Лунен календар:  20 лунен ден продължава до 22:36ч

Ден за алхимия на духа. Един от най-мистичните дни, в които може да бъдем осенени от Божествена тайна. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение.

Символ на този ден е орела. Време за „високия полет”, предназначено за активни, решителни и пробивни действия. Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много, затова избягвайте пасивността. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Ден за размишления и в който можете да се вземат важни решения.

В 20 лунен ден е уязвим стомаха, затова е полезно гладуването. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят и по-лесно да се стигне до разбирателство. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Общителността и откритостта на хората днес са невероятни, подходящо време за приятно прекарване и споделяне на свежи идеи. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 22:36ч на 12 януари до 23:39ч на 13 януари

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.