Слава Севрюкова за съдбата

славаСлава Севрюкова е родена със своя феноменален талант, с възвишената си мъдрост и сила

Слава Севрюкова казва за съдбата, че е свързана с предишния живот, тъй като ние се прераждаме и носим със себе си товара от миналите си животи.

Имаме предначертан път, но как ще стигнем до него – дали направо или ще се отклоняваме многократно, не можем да знаем. Едно е сигурно – всеки стига там, където му е предречено да бъде.

Тя казва, че за хората без воля пътят наистина е предначертан и ясен, но ако вярата и любовта са силни човек е в състояние да промени съдбата си.

Нашата душа е светлината и ако загърбим душата си, то значи загърбваме светлината – тогава става страшно. Пътят ни се поддържа с помощта на мъдростта, казва Слава Сверюкова. Тя сравнява човека с хубавото вино – за да стане трябва да се смаже гроздето, но ако престои много, се превръща в оцет.

За тези, които искат вечно щастие, тя казва, че монотонното щастие е най-голямата пречка през развитието на човека.

Стръмният път е този, който ни води към прозренията и ни отвежда към истинската красота, позволява ни да видим звездите. Най-голямата житейска благословия, тя нарича преодоляването на трудностите.

„Кръстът“, който всеки носи, казва пророчицата, е толкова тежък, колкото можем да понесем.

Изтъкан от щастие и нещастие, Пътят свършва с достигане до Мъдростта, осветена от Добротата и Любовта!
Най-големият празник е денят, в който сме добри!

инфо: http://www.chudesa.net/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.