Астро: Всичко, което идва до вас трябва да се приема като божествен урок


Слънцето преминава в знак Водолей в 22:41ч>

Луната е в знак Овен до 20:57ч на 20 януари

Този период се определя за човек като време на засилена умствена дейност, целеустременост и оптимизъм. Въпреки това, в дните, когато Луната е в знак Овен, раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават. Емоционалното напрежение нараства, възниква импулсивност, засилва се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не изяснявайте отношенията. Компромиси трудно се постигат сега. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва търпение. Да се намали физическата активност, освободете се от тежки домашни задължения. Едва ли ще се получи добър резултат. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. През деня може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

7 лунен ден продължава до 11:24ч

Време на сериозни провокации. Може да предприемате само това, което може да бъде завършено. Трябва да се планира и ефективно да се разпределят действията. Иска се самоконтрол и организация. Днес не трябва много да се говори. Колкото по-малко, толкова по-добре. Не бива да се псува, да се злослови, да се лъже, да се говорят неприлични неща. Всичко това бива наказуемо.

8 лунен ден започва от 11:24ч на 19 януари до 11:45ч на 20 януари

Огнената стихия владее периода. Огънят не само е символ на деня, но носи и оздравителен ефект. Сега започва да се обновява всяка клетка на организма. Не се препоръчва активност. Стремете се само към доброто. Всички замислени по-рано начинания придобиват абсолютно нова форма.

Характерни за този лунен ден са емоционалната нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Това състояние се дължи на факта, че става преструктуриране на човека – старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония. Не се съпротивлявайте на промените, защото може да възникнат твърде сериозни усложнения както в психически, така и във физически план.

Всичко, което дойде до вас трябва да се приема като божествен урок, който обезателно е нужно да се научи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Там където има много хора може да възникне емоционално напрежение. Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания. Тук едва ли ще срещнете провокации.

Време за обновление, за очистване – душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи. Заболявания започнали в този ден може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна. Интимните отношения е добре да се избягват.

Подстрижка – Препоръчително е само до 11:24ч.

5 слънчев ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Не трябва да се нарушава хармонията в този ден. Особено актуално е правилото: „Мълчанието е злато”. Не трябва да има конфликти, затова проявявайте разбиране към другите. Добре е да се помирите с някого, ако сте скарани.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.