Астро: Възможни са неочаквани ситуации

Луната е на празен ход от 13:54ч до 23:48ч. Нищо важно да не се предприема. 

Луната е в знак Козирог до 23:48ч на 13 октомври

Луната прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. Като правило се намалява състраданието и съпричастността у хората. В такива дни всичко е подчинено на чувството на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет.

Препоръчва се вземане на горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава – те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

В 23:48ч Луната преминава в знак Водолей. 

 Лунен календар –  7 лунен ден до 15:33ч на 13 октомври (от 14:38ч на 12 октомври)

През този лунен ден не трябва много да се говори. Колкото по-малко, толкова по-добре. Хубаво е да се произнасят молитви. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви към всяка казана дума, дори случайно изречена. Бъдете внимателни с думите: всичко, което казвате, може да се осъществи. Това, което пожелаете на някого или на себе си – всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете на този ден. Но всички добри пожелания ще се сбъднат.

Този ден е за дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи успех, когато се съблюдава справедливост. Въпреки това, нараства престъпността.

Провокативен ден. Може би ще бъдете провокирани да слушате клюки, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Практиката на мълчанието е много полезна в този период, защото ще даде прекрасна почивка на вашата нервна система.

Може подстригване само до 15:33ч.

8 лунен ден от 15:33ч на 13 октомври до 16:16ч на 14 октомври

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище.

Дойде време за радикални промени и ново начало. Това е чудесен момент да признаете миналите си грешки и да се опитате да ги поправите. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма.

Ден за трансформация, алхимия и преображение. В този ден могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да отреагирвате. Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност.

Morkadis

Може да се сблъскате с неочаквани ситуации, произшествия. Опитайте се да се адаптирате към новите условия и да се възползвате от тях.

Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Болестите започнали в 8-ми лунен ден могат да бъдат опасни. Често става грешка с диагнозите. Може да се проведе гладуване, да се направи изчистване на стомаха и червата.

Не се препоръчва нито секс, нито подстригване.

Слънчев календар – 27 слънчев ден – Днес  се  отваря небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.