Мъжът на Нефертити бил извънземен

6Неведнъж пирамидите в Египет са навеждали на мисълта, че може да са строени с извънземна помощ. Но те не са единственота „извънзема“ загадка на това място. Според някои изследователи съпругът на Нефертити и баща на Тутанкамон – Ехнатон, може би не е бил напълно човек. Той е бил с доста нетрадиционна външност, включваща издължен назад череп и змиевидно изражение на лицето.


За външният му вид се съди по намерените статуи и стенните рисунки. Вместимостта на черепа му е била почти 2 пъти по-голяма, от тази на нормалните хора. Друга странност е, че е изобразяван с женски гърди.

Останките му са открити през 1907 година, но са силно повредени и поради тази причина не е съвсем сигурно, че са негови.

Известният египтолог, проф. Доналд Редфорд казва, че бил истински поразен от черепа на Ехнатон и той ще 7бъде изследван най-подробно.

Според патоанатомите Ехнатон е имал генетични заболявания и с това може да се обясни ненормалната форма на черепа му. Във външният му вид се наблюдават и други мутации – синдром на Марфан, който причинява удължаване на крайниците, синдром на Клайнфертел, който кара организма да произвежда огромни количества от женския хормон естроген и води до натрупване на мазнини в седалищната и гръдната част на тялото.

Днешната медицина предоставя факти, според които е изключено фараонът да е бил болен от гореспоменатите болести. Тези синдроми не могат да се срещнат всички наведнъж, може да се прояви само един от тях. Хората, болни от тях са импотентни и безподни.
Според историята Ехнатон е бил притежател на огромен харем, имал е две официални жени и над 10 деца. Само от Нефертити той е имал 6 дъщери.

Според уфолозите Ехнатон е бил плод на извънземен експеримент или единият му родител е бил пришълец. За извънземни същества се е  споменавало при много древни народи, включително и египтяните.

5 коментара
  1. kyncho 11 години ago
  2. Анонимен 11 години ago
  3. сапфира 10 години ago
    • Натале 10 години ago
  4. Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.