Астро: В този ден думите притежават голяма сила

Луната е в знак Козирог до 13:21ч на 3 ноември

Луната се намира в дома на Сатурн – бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията.  Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Ентусиазмът и романтизмът, присъщи на Луната в Стрелец, преминават в трезви и здрави емоции. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността.

Този период е успешен за служителите на държавните структури – началници, чиновници, където се изискват послушание, дисциплина и практически подход. Благоприятно време за политици, производители,  юристи. По-малко благоприятно е за търговците, защото мнозина ще броят всеки лев. Тези дни също са по-неблагоприятни за художници, творци, занаятчии.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Продължава 6 лунен ден до 12:28ч на 2 ноември (от 11:33ч на 1 ноември)

Денят е спокоен и мирен. Избягвайте спорове, битови скандали, старайте се да не изпускате нервите си. Запазете спокойствие. Не бива да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Живота трябва да се приеме такъв, какъвто е. Бъдете внимателни към всяка информация, която получавате.

Следва 7 лунен ден от 12:28ч на 2 ноември до 13:14ч на 3 ноември

Новият лунен ден става сложен. В него става енергийно преструктуриране на тялото. Старите проблеми се нуждаят от нови решения, но едва ли ще намерят решение сега.
Силата на думите през този лунен ден нараства неимоверно много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива към всяка произнесена дума, дори към случайно изречените. Бъдете внимателни към всичко, което казвате, защото може да бъде реализирано в материалния свят. Дори да ви провокират, не произнасяйте лоши  думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Избягвайте да изричате проклятия по адрес на някой човек. Сега те са бързо действащи, но носещи негативен заряд и могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Може вече да сте забравили кога и какво сте казали, но неправилно изречените думи ще ви настигнат и ще донесат неприятности в живота ви. Просто няма да знаете от къде ви е дошло.

Това, което силно желаете на някой или на себе си – има голяма вероятност да се сбъдне. Но лошото ще се върне обратно като бумеранг при изпращача си. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро лъжата може да се превърне в истина. Хубаво е да се отправят добри желания, да се молите – молитвата ще бъде чута бързо от Висшия свят. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.
Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете.

Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните в този ден водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има лека и приятна музика.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете да вземате правилни решения.

17 слънчев ден – Нищо не трябва да се планира. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха и прочисти аурата. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите.

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

loading...

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.