Астро: В този ден небето е отворено за нашите молитви

pixabay.com

Луната е в знак Риби до 18:58 ч. на 8 октомври

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, за творчески занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления и фина ръчна работа. Засилва се връзката на човек с Космоса. Може да се използват духовни практики. Луната носи емоционална нестабилност. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито.

Уязвими са краката, особено ходилата и пръстите. Препоръчва се по-малко да вървите и да сте с по-меки и удобни обувки. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 18:12 ч. 

В 12-ия лунен ден трябва да се отнасяте към всички хора с любов и разбиране, да показвате само положителни емоции към тях, да се опитате да ги разберете.

В 12-ия лунен ден трябва да мислите за духовното, за мира и доброто, особено добре е да се обърнете към Бог или да прекарате един ден сред природата, в тишина и спокойствие, за да почувствате участието си в този велик свят. Именно в този ден небето е отворено за хората, нашата молитва със сигурност ще бъде чута, само ако искрено вярваме в нея. Първите думи сутринта на 12-ия лунен ден трябва да бъдат молитва, не просто заучен каноничен текст, а молитва, която идва от дълбините на сърцето ви.

Този ден трябва да завърши със същата искрена молитва.  Просто се обърнете към Вселената, към Висшите сили. Молитвата ви трябва да съдържа искрена благодарност, защото всички имаме за какво да кажем „Благодаря“ на Бог. 12-ти лунен ден ще благоприятства само онези, които са искрено благодарни, които оценяват всичко добро, което вече им е изпратено в живота.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Днес повече от всякога е необходимо да се показва състрадание и милосърдие, да се правят дарения, да се извършва благотворителност, да се правят подаръци, защото символът на този ден е сърце. Дайте радост, вдъхновение, вдъхнете надежда и вяра в сърцата на хората. Полезно е да се дава милостиня, особено ако ви помолят за това. Помнете, че който не е милостив, може сам да загуби милостта на небесата.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Липсата на сексуално желание или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Следва 13 лунен ден от 18:12 ч. на 7 октомври до 18:36 ч. на 8 октомври

Слънчев календар – 21 слънчев ден – Могат да се случат интересни събития, а хората, които срещнете да са свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.