Астро: В този ден се отваря канал между небето и земята

Луната е в знак Скорпион до 19:33ч на 19 юни

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Добре е да се намалят изискванията към другите, да има компромиси.

Особено „уязвими“ органи по това време ще бъдат червата, гениталиите, дебелото черво, кожата и психиката. Не се препоръчва жените да посещават гинеколог, освен ако няма остра нужда за това. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Луната е на празен ход от 19:20ч до 19:33ч, след което преминава в знак Стрелец.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 18:55ч

Този лунен ден се явява продължение на предишния. Той е доста мистичен и мистериозен: отваря се канал между небето и земята, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо повече. Ден за натрупване на информация, знания, които ще бъдат полезни за бъдещето. Време за съзнателни промени в живота.

Символ на деня е Колелото на съдбата – вечното движение, повторение, постоянно търсене. Денят ни показва кармата и несъвършенствата ни. Ако кармата ви е добра, денят ще е подобен на предишния. Гледайте събитията и какво се случва.

Не се ядосвайте на света, на околните. Всичко, което се случва с нас, ние сме го заслужили. Вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, къде сме сгрешили и ако е възможно, да го поправим. 13-я лунен ден е предназначен за отработване на грешките на миналото. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. Възможно е да се върнат някои стари проблеми, които не са били решени по-рано. Ако стари връзки се върнат при вас, това означава, че има нещо за довършване, нещо неизпълнено. Отнасяйте се внимателно към това, опитайте се да се отървете от бремето на миналото и ще получите нова сила за бъдещите дела.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен: най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът сега трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

На 13-ия лунен ден Луната дава енергия за обновление, както на душата, така и на тялото. Моментът е подходящ да се погрижите за здравето и красотата си. През този период е добре да се правят процедури за подмладяване на кожата. Енергийният център на този ден е стомаха, панкреаса. Камъкът на деня е благороден опал.

Следва 14 лунен ден от 18:55ч на 19 юни до 20:05ч на 20 юни

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.