Астро: В този ден силата на словото е особено голяма

pixabay.com

Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в знак Телец до 21:41ч на 16 февруари

На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Търпението значително нараства. Увеличава се силата на волята. Хармонията в отношенията с другите зависи от това, доколко сте толерантни и търпеливи с тях. Ако се появят проблеми на хоризонта, ще ги приемете по-равнодушно.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза сега са много уязвими. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда.

Лунен календар:  7 лунен ден от 10:11ч на 15 февруари до 10:40ч на 16 февруари

В този лунен ден не трябва да се говори много. Колкото по-малко, толкова по-добре. Хубаво е да се произнасят молитви. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви към всяка казана дума, дори случайно изречена. Бъдете внимателни: всичко казано, може да се осъществи. Това, което пожелаете на някого или на себе си – всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете в този ден. Хубаво е да се отправят добри пожелания.

Този ден е за дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи успех, когато се съблюдава справедливост. Въпреки това, нараства престъпността. Провокативен ден. Може би ще бъдете провокирани да слушате клюки, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Практиката на мълчанието е много полезна в този период, защото ще даде прекрасна почивка на вашата нервна система. Доста сложно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Енергията в този ден въздейства на човек чрез чакрата Вишудха (гърлената) и планетата Меркурий. Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Препоръчва се да се извършват дихателни упражнения. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата.

Не забравяйте, че този ден залагате програма за събитията от бъдещето. Ето защо четете и изговаряйте словесни формули за успех и късмет, подхранвайте себе си с полезните енергии на благосъстоянието, създавайте програми на щастие и благоденствие за себе си, близките, за вашето семейство.

Диета – Не трябва да се яде пилешко месо, яйца и продукти от тях. Препоръчва се пиене на сокове.

Сексът в този ден трябва да е нежен. Нужно е да казвате само мили и нежни думи. Помнете, че в този ден силата на словото е особено голяма. Изразете любовта си, похвалете, възхищавайте се на партньора си.

Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.