Астро: В този ден човек се променя в духовен план

pixabay.com

Луната e в знак Риби до 16:58ч на 4 февруари

В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост.

Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, милосърдие, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, самосъжалението, желание за отпускане, за мързелуване. Ходилата на краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките.

Луната се движи на празен ход от 11:42ч до 16:58ч.- Не предприемайте нищо важно за вас. 

В 16:58ч Луната преминава в огнения знак Овен.

Лунен календар: продължава 4 лунен ден до 09:42ч

Следва 5 лунен ден от 09:42ч на 4 февруари 10:05ч на 5 февруари

Символ на деня е Еднорога, което означава вярност към принципа, към дълга. Еднорогът е митично същество, което се отличава със специална вярност, искреност и почтеност. Според древните легенди човек може да срещне еднорог, но това ще се случи само в момент на важни събития.

Пети лунен ден се счита за преломен момент в първата половина на лунния месец. В този ден човек се променя в духовен план. Вътрешното съдържание се трансформира и започва да се подготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават пълно прочистване: от ненужни емоции, от ненужни контакти, от вредни влияния. По това време може да се появи шанс да започнем отначало и без грешки да следваме набелязания път.

В петия лунен ден е абсолютно нормално, ако настроението и състоянието ви не са стабилни. На сутринта усещате, че всичко наоколо е щастливо, а на обяд вече всичко е досадно. Не се тревожете от такива драстични промени. По този начин тялото се опитва да се обнови, да се отърве от излишното. Добре е в този ден да си поплачете. Всичко, което ни довежда днес до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Ако плачете на сън е хубаво, защото така се пречиствате.

Важно! Всички мисли, дори най-мимолетните и незначителните, могат да станат реални в този период. Добре е да контролирате ума си, за да не навредите на себе си или на другите.

В този ден всичко ще ви се удава лесно, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Направените в този ден изводи обикновено са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неподходящите” хора. Желателно е всяка дейност да се довежда до край, иначе може да ви навреди.

Не трябва да гладувате. Трябва да се отдели внимание на храната, защото това е единственият ден, когато храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се предпочита мляко и извара. Противопоказно е месото. Хубаво е да използвате билки, да правите отвари.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, да бъде отпускащ и успокояващ. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Слънчев календар – 21 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Могат да се случат интересни събития, а хората, които срещнете да са свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва. При залез слънце е най-добре да разпускате.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.