Астро: Дадените обещания в този ден притежават особена сила

хороскоп 1

Луната е в знак Водолей до 13:55 ч като през това време продължава да се движи на празен ход. Не предприемайте нищо ново и никакви важни действия. Не правете важни покупки, не подписвайте договори.

На 5 май в 13:55 ч Луната преминава в знак Риби, където ще пребивава на 6, 7 юни до 00:27 ч на 8 май. Когато нощната владетелка се намира в този знак, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Грижи за кожата: Подходящо време за хидратиране на лицето и тялото с подходящи маски и кремове. Посещението на козметичния салон по-добре да отложите.

Грижа за цветята: Луната в Риби дава на пространството положителна енергия, която позволява на красивите ви цветя да се развиват бързо. Подходящо е за поливане и заедно с това торене на растенията, разрохване на почвата, но това да стане вечерта. Сутринта по-добре не го правете.

21 лунен ден (започва от 00:43 ч на 4 юни и продължава до 01:17 ч на 5 юни) Това е добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия. Както и предишния ден е свързан с преображение и работа над себе си. Свърза се със знака Стрелец, който на свой ред символизира трансформацията на съзнанието. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава.

Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на идеите и плановете. Усещането за страх и съмнение постепенно си отиват. Желанието да получите резултати е толкова силно, че лесно можете да пренебрегнете някои от интересите си, за да постигнете целта си.

Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност и следователно е подходящо за съвместни действия с колеги, делови партньори и съмишленици. Ще им върви на онези, чиито мисли не са в противоречие с морала, честността и високите принципи.

Съществува поверие за 21 лунен ден, че ако ви измамят или откраднат нещо от вас, то истината скоро ще се появи в близко бъдеще. Също така се смята, че дадените обещания в този ден притежават особена сила, затова не е препоръчително да давате обещания, които няма да можете да изпълните.

Твърди се, че благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане. Подходящо време за екстремни практики, за шамански ритуали и практики, за астрални пътувания. Не се препоръчва да се занимават с това начинаещи и хора без опит.

21 лунен ден може смело да се нарече ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Сега се предоставя възможност да се отървете от лошите навици. Лесно може да се преодолее не само психологически, но и физическата зависимост. Така че, ако отдавна се каните да откажете цигарите например, започнете от днес. Ако сега нищо не ви се получи, опитайте отново при новолуние. Препоръчва се умерено хранене. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове, да се ядат червени плодове, както и цвекло и моркови.

Общуване и любов – 21 лунен ден е ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Бъдете повече време сред хората. Откритото общуване ще ви обогати. Добре е да се проявят такива качества като благородство, справедливост, честност, благоразположеност, приятелско отношение. Особено неподходящо време за изясняване на отношения и скандали.

Сексът сега трябва да бъде творчески акт, изпълнен с необичайни идеи, новости и нестандартност.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще ви направи по-уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.