Астро: Денят е енергийно нестабилен

Луната е в знак Скорпион до 06:08ч и след това влиза в знак Стрелец, където ще остане до 12:38ч на 18 февруари.

Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите или да им се прииска да си изплачат бедите пред малко познати хора.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да ходите пеша на дълги разходки. Може да имате повишен апетит. Избягвайте да натоварвате черния дроб с тежка и мазна храна.

Продължава 23 лунен ден от 01:32ч на 16 февруари до 02:41ч на 17 февруари

Лунният календар определя 23 лунен ден като време на разгула на вампирите. Човек или проявява енергиен вампиризъм или става жертва на такъв. Понякога е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват извън неговата воля и контрол. Да не се започват важни и сериозни дела.

Денят е енергийно нестабилен. За предпочитане е да се общувате с колкото може по-малко хора. Не се поддавайте на провокации. Всеки невинен разговор може да се превърне в големи спорове и разправии. Да се избягва пребиваване на места с много хора. Тълпата може да бъде непредсказуема. Засилва се агресията. Може да ви се струва, че хората сякаш сами провокират и търсят скандали и конфликти. Пазете се да не се поддавате на чувства като гнева и злобата. Избягвайте да форсирате събитията, да встъпвате в конфликти, да се товарите с чуждите проблеми.

Тъй като на голяма част от хората, енергийната структура не е приведена в хармония, възниква ефект на претоварване и трудно ще могат да се справят с мощното енергийно поле излъчвано от Луната.

Този лунен ден е кармичен. Свързан е с разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши започнатите си дела, да оправи старите си грешки, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Трябва да има самоконтрол. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици.

Препоръчва се вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността. Добре ще се отрази еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Отношенията може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. Възможно е да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Не се учудвайте, ако не бъдете разбрани правилно.

От интимност сега е желателно да се въздържате, още повече че в този ден са твърде уязвими половите органи. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Занимавайте се с нещо друго. Жените да бъдат много внимателни и да не ходят по тъмно на безлюдни места, има вероятност от изнасилване. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна. Така че, ако не сте уверени в себе си, прекарайте вечерта в къщи.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности. Не трябва да се подстригват и тези, които се борят с излишното тегло. Дори да сте на твърда диета, след подстрижката ще натрупате няколко килограма.

3 слънчев ден – Може да ви получите внезапни озарения или творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Силата на словото достига своя пик. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най- незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.