Астро: Денят е свързан с потока на времето

pixabay.com

Луната е в знак Водолей от 02:40ч на 7 март до 03:05ч на 9 март

В дните на Водолея искаме вътрешна свобода и еманципация. Емоциите оживяват, започват да се проявяват открито и свободно. В този момент не можем да понесем и най-малкия натиск върху себе си. Вътрешната независимост е това, което се превръща в основна ценност за нас. Искаме нещо ново, лесно правим неочаквани неща, може да се очакват всякакви странности от някои хора. Настроението се променя често и рязко, хората стават по-чувствителни и нервни. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели.

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте да вървите на дълги разстояния.

Лунен календар: 27 лунен ден от 05:27ч на 7 март до 06:03ч на 8 март

Мистичен ден, време за откровения, познания и тайни. Символи на деня са тризъбецът на Нептун, магическия жезъл. Този период е свързан с водните елементи, потока на енергията, времето, събитията, взаимоотношенията, така че трябва да бъдете внимателни и предпазливи в делата и разхода на енергия. Умерената физическа активност няма да навреди, но дългите разходки не са препоръчителни – опитайте се да не претоварвате краката си. Полезно е да посетите баня или сауна.

Денят е добър за всякаква работа, медитация, учене, получаване на знания, включително интуитивно, но е по-добре да не започвате нови неща – те няма да донесат желания резултат. Благоприятно е да общувате с по-възрастни хора, които днес могат да ви дадат ценна информация.

По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. За да бъде 27 лунен ден успешен, трябва да поддържате духа си в леко и радостно състояние, като се избягва всяко напрежение и вълненията. Навсякъде ще имате „зелена светлина“.

Днес не е подходящо за битова работа и домашни задължения, можете спокойно да ги прескочите.

По това време може да има усложнения с кръвоносната и лимфната система, не се препоръчва кръводаряване. Болестите започнали в този ден не са опасни. Коленете са уязвими и е добре да се лекуват. Всяка химия сега е противопоказна. Излишното пиене на лекарства да се избягва. Най-доброто лечение сега е народната медицина и хомеопатията.

Двадесет и седмия лунен ден е много подходящ за срещи. Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всякакви скандали и изясняване на отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Не се препоръчва да се купуват нови неща. Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Подходящо време за благотворителност. Счита се, че парите дадени за благотворителност с чисто сърце, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.