Астро: Денят е съдбоносен

 

Луната е в знак Везни до 03:24ч на 31 декември.

Лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярното решение. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили. Всичко трябва да бъде в равновесие. Засилва се общителността, емоционалността, нараства интересът към противоположния пол, изостря се чувството за справедливост.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Доминиращ 23 лунен ден от 01:02ч на 30 декември до 02:09ч на 31 декември.

Счита се да неблагоприятен ден. Често е наричан ден на квадрата или кръста. В него се наблюдават резки проявления на негативни емоции. Особено страдат хората, които имат емоционални пристъпи. При по-спокойните личности се проявява като влошено самочувствие, угнетено настроение, разсеяност. Човек може да има усещането за загуби и че няма контрол над нещата.

Не е подходящо за никакви начинания, нито да се решават финансови въпроси. Въздържайте се от бизнес дела. Избягвайте да рискувате.

Постарайте се колкото може по-малко да общувате. По възможност да се прекара този ден у дома, в тиха и спокойна обстановка, в уединение, далеч от всекидневните дела и проблеми. Да се избягват обществените мероприятия, протести, групови събирания, посещение на мачове. Голям е рискът да срещнете там провокации, необуздано поведение и прилагане на груба сила. Не започвайте да изяснявате отношения помежду си. Този ден е символ на самопожертвованието, покаянието, разбирането и прошката на другите.

Много подходящ ден за почивка и разтоварване. Добре е да се освободите от всичко старо и излишно, за генерално почистване на дома.

Наблюдава се спад в жизнената сила и енергия. Могат да се проявят хронични заболявания. Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма. Увеличава се опасността от травми.

Полезно е еднодневното гладуване. Ако не можете да гладувате, препоръчва се вегетарианска диета. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна, тъй като те повишават агресивността, а днес тя изобилства.

Секс – Противопоказен е секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Добре е да се въздържате от полови контакти. Не благоприятно за зачатие.

Сънищата са лъжовни. Може да имате кошмари, но те нищо не значат.

Подстригването не се препоръчва. Може да доведе до влошаване на здравето.

Днес е 15 слънчев ден – Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. В този ден могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. И не само личния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.