Астро: Денят играе ролята на огледало за нас, отразява нашата вътрешна същност

Луната е в знак Лъв до 16:08ч на 13 януари

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. В този период също лесно се вземат пари на заем(хората са по-щедри), но трудно се връщат. Хората са доста емоционални, а понякога импулсивни. Трудно ще се сдържат емоциите и чувствата. Поради това могат да възникнат конфликти. Също така днес е добър ден за всякакви творчески изяви. Луната в Лъв винаги вдъхновява хората.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Продължава 18 лунен ден до 19:11ч на 12 януари (от 17:58ч на 11 януари)

Символ на деня е огледалото. Самият лунен ден играе ролята на огледало за нас, където се отразява нашата истинска същност. Можете да видите своите отрицателни и положителни страни, тъй като всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот.

В този лунен ден символите и знаците са важни. Трябва да сте много внимателни, за да не пропуснете някой намек спуснат за вас от горе. Ако сте достатъчно умни, можете да разберете много и да получите важен урок за себе си.

Всичко, което се случва днес, вие сами сте си го причинили. Няма случайности и особено в този ден. Вие сте предизвикали това, което се случва със своите действия и мисли. Ако нищо не се случи, значи всичко е наред. Живеете правилно.

По принцип не се очакват специални опасности и проблеми. Бъдете внимателни, приятелски настроени и проявявайте доброта към другите. През този период не трябва да има прояви на егоизъм и егоцентризъм, дори в най-малки дози е недопустимо. Мислите не трябва да са отрицателни, бъдете благоразумни. Настройте се на положителна и доброжелателна вълна, проявете грижа, уважение и любов към другите хора. Не бъдете активни, по-добре да се отпуснете.

Ако днес се появят кожни обриви или някои кожни заболявания, това показва, че вие не живеете според моралните закони. Полезно е да се почистят червата. Болест появила се днес може да бъде продължителна. По-малко да се спи.

Стайните растения поливайте много умерено, тъй като в почвата остава много повече влага.

Подстрижката ще увеличи вашата харизма, добре ще повлияе върху самочувствието и ще подсили вашите сили и здраве. Особено ще повлияе върху белите дробове. Луната е в намаляваща фаза. Косата може да бъде подрязвана, само ако искате да забавите растежа й и да укрепите корените на косата.

Боядисване на косата – Не трябва да се експериментира с нови цветове.

Следва 19 лунен ден от 19:11ч на 12 януари до 20:26ч на 13 януари

28 слънчев ден – Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, да се борите с паразитите и други злини. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Добре е за уединение, медитации.

Днес е съвпадът на Сатурн с Плутон – две от най-важните планети – Този аспект на дълбоката трансформация е глобален.  Планетарният дует се свързва с промяната в остарелите структури и създаване на нови и по-жизнеспособни. Засяга и политическите системи като цяло в различните страни. Нещата няма да се случват веднага, но промените са неизбежни и са вече на старта. Аспекта засяга не само политическите, но и икономическите условия.

Съединението на Сатурн и Плутон е близо до затъмнението, което подчертава значението на събитията от това време и вероятността от сурови сценарии. Тази двойка може да предизвика стрес, сложни събития, понякога трагични.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.