Астро: Денят има огромна преобразуваща и съзидателна сила

Луната e в знак Козирог до 02:56ч на 27 март.

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, организация, ред и акуратност. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Хората са по-сдържани в емоциите си. В отношенията се усеща липсата на такт и дипломация. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Неподходящо за посещение при стоматолог.

Лунен календар: продължава 24 лунен ден от 03:15ч на 26 март до 05:05ч на 27 март

В този лунен ден е бил разрушен Иерусалим. Свързан е с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия. Много хора не са готови да се справят с тази мощ. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.

Важно време, към което трябва да се отнасяте с повече отговорност, време за събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата ви. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. Време за укрепване на физическото и духовното здраве.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация.

24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добър ден за контакти и завързване на нови познанства, съпружески отношения и любовни срещи. Подходящо е за уединение на влюбени сърца.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Слънчев календар – 6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Опитайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Време за укрепване на роднинските връзки и между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.