Астро: Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера

Пълнолуние в знак Дева в 09:19ч. – По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Действието на лекарствата се увеличава, но и страничното им действие също се усилва, ако има такова. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури – допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения.

Луната излиза на празен ход от 10:12ч до 13:27ч. – време, в което не трябва да се предприема нищо важно. 

Луната е в знак Дева до 13:27ч на 18 март

Луната ни прави по-практични, рационални, но и по-придирчиви и критични. Сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли. Подходящо за рутинна и монотонна дейност. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Може да се появят търкания с околните. Зачестяват споровете, заяждания, отправят се повече критики. Зад подробностите обикновено не се вижда цялата картина. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Луната влиза в знак Везни в 13:27ч.

В такова време човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 18:51ч

В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Но причината за всичко това са самите те.

Бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого. Не се дръжте предизвикателно. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Ден за обновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 18:51ч на 18 март до 20:02ч на 19 март

Слънчев календар – Има 6 междинни дни между старата и новата слънчева година – 3 слънчев ден – Може да ви осенят внезапни озарения или да направите творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.