Астро: Денят носи огромна енергия, която може да ви отведе както в рая, така и в ада

Луната е в Близнаци до 22:13ч на 1 февруари

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Енергията се разпилява в „нищонеправене”, свободни развлечения, безгрижно любопитство, безполезни усилия. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Засилва се склонността към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна.

Силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Лунен календар: 10 лунен ден продължава до 12:48 ч на 31 януари

Денят символизира пълна чаша. Цялата енергия, която носи нощното светило остава събрана вътре в тази „чаша” и може да бъде използвана само за добри и благи дела. Възползвайте се от всички възможности. Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове.

Следва 11 лунен ден от 12:48ч на 31 януари до 13:29ч на 1 февруари

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Денят носи огромна енергия, която може да ви отведе както в рая, така и в ада.

Не се препоръчва да сте пасивни, но и да се претоварвате не бива. Трябва да се избягват лекомислените постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение. Повече представляват опасност за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивния умствен труд, при който се изисква концентрация на вниманието. Подходящо е за начало на гладуване.

Може да се проведе изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън.

Подходящ ден за романтика и интимност, за забавление и разкрепостяване. Предразсъдъци и срамежливост остават на заден план и неустоимото желание за секс се разпалва. Разрешен е секса, но само ако е по взаимно желание. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. На този лунен ден не позволявайте да се създаде напрежение между вас и близкия човек. По-добре проявете загриженост, направете подарък, покажете любовта си. Ако сте женени и мечтаете за дете, това е добър ден за зачеване. Да се избягват спорове и скандали. Покажете най-добрите си чувства към членовете на семейството, към партньора си.

В периода на 11 лунен ден можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.