Астро: Да не се работи много и да не се предприема нищо ново

Луната е в знак Везни от 02:48ч до 14:41ч на 5 януари

Луната е във Везни е свързана със социални отношения и общуването. През този период можете лесно да се адаптирате към хората и да сте по-чувствителни към разбирането на нуждите на другите. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. В същото време въпросите за красотата, изкуството и естетиката също могат да излязат на преден план. Можете да използвате креативността си, за да се обърнете към нови проекти или да се окажете на арт или социално събитие.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден от 23:27ч на 2 януари до 00:28ч на 4 януари

Ден на висшата небесна мъдрост. Символи на деня: книга, златен ключ, слонът Ганеша. Подходящо за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Лунният ден обикновено е спокоен, но е възможно да възникнат и непредсказуеми ситуации. Избягвайте спорове и конфликти. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като провал. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно.

Влияние на 22 лунен ден върху личността: Днес особено нарастват човешките способности за духовно и творческо обновление. Възможно е внезапно да се появят нови възможности. Използвайки ги, ще можете да преосмислите събитията от минал опит и да правите планове за бъдещето. Днес трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите. Добре е да проявите щедрост и великодушие, да правите подаръци. Бъдете щедри по отношение на децата.

Бизнес и пари: Решавайте прости въпроси и не вземайте сериозни решения. Не трябва да се рискува, защото това може да доведе до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех. Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници.

Гадаене: Магически ден, ден за гадаене, но гадаенето трябва да се извършва чрез медитация върху символи, картини, букви от азбуката, янтри, хороскоп и онези обекти, които могат да дадат невербално, тайно и трансцендентно знание. Всеки такъв предмет може да даде достъп до тайно знание. Можете също така да гадаете по книгата на промените, която се основава на хвърляне на зарове или на произволни числа.

Ако не можете да управлявате енергията, тогава на 22-ия лунен ден е опасно да рисувате символи, без да знаете какво означават. Такива практики е най-добре да се избягват. Особено лошо е да се рисуват затворени кръгове, квадрати, които ограничават. Тези символи могат да ви повлияят против волята ви. Ако сте нарисували, тогава е по-добре да ги изтриете и да не ги разглеждате този ден.

Здраве: Кундалини чакрата, бедреният пояс, сакрумът, шийката на бедрената кост, долната част на гръбначния стълб са свързани с този ден. Неправилното използване на енергията за деня може да доведе до болки в долната част на гърба, ишиас и мускулни заболявания, а тазобедрените стави също могат да болят. Необходимо е да бъдете особено внимателни към тазобедрения пояс, кръста, долната част на гръбначния стълб. Заболявания появили се днес са доста опасни. Необходимо е да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Покупки: Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие. Днес е много трудно да се постигне добър резултат при подстригване.

Поверия: Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Сънища: В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.