Астро: Ден за любов, смирение и прошка

Луната се движи на празен ход от 07:21ч до 13:17ч. Това е неефективен период, затова не предприемайте нищо важно, не купувайте важни неща. Периодът е подходящ само за вършене на обичайните неща, за довършителни работи и за почивка.

Луната е в знак Везни до 13:17ч на 23 август

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Луната преминава в знак Скорпион в 13:17ч

Активират се процесите, формиращи нашите чувства. Самочувствието ще въздейства най-вече на емоционалната сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще станат по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни.

Затова периодът е твърде конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Да бъдат особено внимателни бременните жени.

Продължава 5 лунен ден до 11:39ч на 23 август (от 10:24ч на 22 август)

Следва 6 лунен ден от 11:39ч на 23 август до 12:54ч на 24 август

Денят е спокоен и мирен. Препоръчва се пасивност. Ден за любов, смирение и прошка. През този ден не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати.

В 6 лунен ден могат да се започват нови дела, но поради празния ход на Луната, това трябва да стане след 13:17ч.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни.

Благоприятен ден е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подходящ за всичко, което е заплетено, както и за дела, които ще изискват много време за осъществяване. В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата.

Morkadis

Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж.

Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е хората да си помагат взаимно, да се установяват връзки между тях. Време за укрепване на отношенията между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите: направете искрени комплименти, благодарете им за нещо. Непременно отделете време на своите деца.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.