Астро: Ден за справедливост и подаръци от съдбата

Луната е в знак Близнаци до 02:23ч на 12 ноември

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо. Любознателността и любопитството стават по-активни. Не харчете пари и време за празни събития, мимолетни срещи, ненужни покупки.Препоръчва се да се отложат дългосрочните финансови инвестиции, сключването на сериозни договори и купуването на недвижими имоти. Ден за избирателно пазаруване. За да не останете разочаровани по-късно от новите неща, откажете се да купувате технически устройства, дрехи и обувки, скъпа козметика и бижута.

Днес любовта е неуловима, като „миг прекрасен“. В този ден Луната обещава лесни запознанства, но връзката може да приключи толкова бързо, колкото е започнала. В други случаи ще трябва да положите повече усилия, за да запазите обекта на вашата симпатия и любов. Игривата и ветровита Луна в Близнаци не е привърженик на силните връзки.

Любовният лунен календар разкрива основната тайна на съблазняването: в този лунен ден думите означават повече от действията. Вашата общителност и красноречие ще ви помогнат да очаровате желания обект, както пръчката на факира хипнотизира кобрата.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Благоприятни процедури за зъбите: разрушаване на стари пломби, отстраняване на зъбни нерви и почистване на зъбните канали преди поставяне на пломби и импланти, отстраняване на зъбни кисти, отстраняване на зъбен камък, избелване на зъби. Ваденето на зъби в този лунен ден ще бъде по-лесно, а болката след ваденето ще е краткотрайна.

Засаждане на растения с пълзящи и полягащи стъбла за озеленяване и ландшафтен дизайн. Почвопокривни растения са: хмел, бръшлян, пълзяща мащерка, аспержи, тинтява, сладък грах, зимоустойчиви лиани. Подходящо за косене на трева, премахване на издънки и плевели, подрязване на короните на дърветата и храстите за оформяне, пръскане срещу вредители по растенията.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 18:55ч

17 лунен ден е най-празничният и забавен в лунния календар. Приветстват се релаксацията, удоволствието и забавлението, а ако се обезсърчите, трябва да помислите дали е правилен изборът ви на дейности и хора, които ви заобикалят. Спомнете си призива на Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие!“ Въздържайте се от повишаване на тон.

Ако изпитате негативизъм в този ден, обърнете внимание на източниците, от които произлиза. В бъдеще е препоръчително да избягвате този, който днес ви разваля настроението. И напротив, всичко, което носи радост и добри новини днес, е източник на хармония за вас, което може да бъде полезно и в бъдеще. Ако пък вие лично имате лоши новини да съобщавате на някого, тогава е по-добре да ги оставите за друг лунен ден.

Успехът на делата ви зависи от настроението ви и емоциите, които предизвиква това или онова занимание. Не трябва да пристъпвате към работа, ако изпитвате песимизъм и сте мрачни. Изпитвате ли позитивни емоции – означава сигнал за действие.

Усмивката в 17-ти лунен ден може да направи чудеса, да донесе повече късмет в лични, социални и търговски отношения, да помогне за изграждането на отношения, преговорите и сключването на сделки. Приятелският начин на общуване ще постигне повече отзиви от строгия и официален тон.

17-ти лунен ден е благоприятен за любов и страст. Днес Луната придава особен чар и сексуалност и на двата пола, помага да изглеждате ефектно и смело да изразявате чувства.

Ден за развлечения, веселие, радост, танци, музика, приятелски срещи, романтика.

Не се препоръчва днес да посещавате болници, гробища и други места с аура на тъга и страдание.

Следва 18 лунен ден от 18:55ч на 11 ноември до 19:44ч на 12 ноември

Слънчев календар – 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.