Професор от БАН: Ванга позна – извънземните идват

ванга„Много учени, които изследват извънземните, са убедени, че до двадесетина години ще имаме контакт с раса от друга планета”, категоричен е проф. Лъчезар Филипов, който от години изучава Космоса. По повод неизвестно доскоро предсказание на пророчицата Ванга, че през 2030 г. извънземен кораб ще кацне в Рупите, той призна: „И аз съм бил при Ванга. Тя ми каза, че  вижда извънземните, но е много рано човечеството да се свърже с тях. Просто не сме дорасли”.

Според професора извънземните са идвали на Земята много пъти и продължават да го правят постоянно. Има твърде много артефакти, които доказват това. Да започнем от различните религии. Поклонниците на всяка от тях говорят за пристигащи от небето богове. В далечните времена хората не са можели да контактуват помежду си. Как тогава са стигнали до едни и същи изводи, пита проф.  Филипов.

Той дава примери още с пирамидите, които не са само в Египет, но и по цялото земно кълбо. Хората, според него, не са продукт на Дарвиновата теория. Те са доведени тук изкуствено от извънземни. „Дори и сега продължаваме да бъдем обект на тяхно наблюдение. Но никога никой не се е опитвал да ни окупира и покорява”, напомня професорът.

На международна конференция в Санкт-Петербург, на която е участвал, са били дискутирани резултатите от работата на сондата „Кеплер” – от няколко десетилетия тя търси планети, подобни на нашата. Според последните й изследвания в едно кътче на Вселената има около 600-700 небесни тела, които имат условия за живот, подобни на нашите.

„Проблемът е, че ние продължаваме да се ослушваме за радиосигнали. Не знаем колко са напреднали расите там и дали все още работят с тях. За размерите на Космоса това е все едно да викате от единия край на града към другия и да се надявате да ви чуят”, обясни експертът по извънземни.

Вижте още: 

Неизвестен ръкопис на Ванга: Извънземни кацат на Рупите през 2030 г.

инфо: http://pik.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Yoana 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.