Астро: Ден на астралните битки

pexels.com

Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза на растеж на развитие, както и за ново начало. Всичко расте по-бързо през този период.

Луната преминава през знак Риби до 13:03ч на 26 октомври

В дните на Риби човек става по-чувствителен, състрадателен, отзивчив, изострят се интуитивните способности, повишена мечтателност и чувствителност към мнението на други хора. Лесно е да се поддадем на силното психологическото въздействие на околните. Въображението става активно. Като цяло дните на Риби са идеални за всяка художествена дейност, така че е време да реализирате онези идеи, които изискват творчески подход. Препоръчва се да се обърне повече внимание на духовния свят, тъй като в този момент психическите способности на човек достигат своя максимум. Пораждат се благородни чувства. Трябва да сте внимателни в областта на любовните отношения. Често в този лунен период човек гледа на света през розови очила. 

Уязвими са предимно ходилата и пръстите на краката. Трябва да се отбележи, че всичко, което се употребява в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, наркотици, има двоен вреден ефект върху организма.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 17:01ч

В езотеричните учения символи на 11 лунен ден са: корона, лабиринт, а в източната традиция – огнен меч, в древноиндийските традиции денят е свързан с енергията на Кундалини. Това е ден на астралните битки.

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си. 

 Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до вечерта до край, иначе рискувате успеха му. За всяко нещо, което започвате е необходима предварителна подготовка. Препоръчително е да се откажете от опериране с големи суми пари, но малките финансови дела ще имат благоприятен изход. 

Ден опасен за взаимоотношенията. Не допускайте напрежение между вас и вашите любими. Почакайте с разговорите за бъдещето. Проявете загриженост, направете подарък, показвайте своята любов. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите.

Ден на здравето. Именно сега трябва да се отдели повече внимание. Като цяло организмът има висок тонус. Чувствителни са гръбначният стълб и стомаха. Не допускайте физическо и емоционално напрежение. Хората с опасни професии са застрашени от травми.

Следва 12 лунен ден от 17:01ч на 25 октомври до 17:24ч на 26 октомври

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Всеки, който се интересува от духовното развитие и самоусъвършенстване, трябва да използва този ден в пълна мяра. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна работа. Без значение каква работа ви предстои, какви битови дела ви очакват, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе добри резултати.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.