Астро: Ден на астралното очистване и пробуждане на живота

pixabay.com

Луната е в намаляваща фаза и транзитира през знак Дева до 10:09ч на 9 ноември

Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина.  Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Често се правят дребни намеци, влиза се в спорове и се отправят критики. Сега са важни детайлите и подробностите. В този период е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито. Добре е да се започнат нови неща. Най-доброто време да се работи това, което изисква много прецизност и фокусиране. Грижата за семейството и здравето ви е на преден план днес.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат  мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.

Лунен календар: 25 лунен ден от 01:50ч на 8 ноември до 02:51ч на 9 ноември

Това е ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Препоръчва се в този ден да поискате милост и защита от вашия Ангел-Хранител.

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. Този ден ще е успешен само за този, който не бърза. Не се препоръчва никаква активност, прибързаност, суетене. Денят допринася за постигането на мъдрост, уникални способности. Човешките възможности се увеличават.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Пълната почивка ще възстанови физическите и моралните сили, необходими за по-нататъшни постижения. Не е добре да се започва нищо ново, но трябва да се завърши започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като важно указание за нещо.

Душевният свят в този ден е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте да говорите за личния си живот, дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да се приемете с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстригването е крайно нежелателно. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Ако си намерите нов приятел в 25-ия лунен ден, той ще стане важен човек в живота ви.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.