Астро: Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

pixabay.com

Луната е в знак Дева до 15:42ч на 5 октомври

С преминаването на Луната през знака на Девата хората стават забележимо по-практични, те са придирчиви един към друг, пропускайки най-важните неща. Всичко приемаме много сериозно, ставаме по-отговорни, дисциплинирани, акуратни и внимателни. Логиката работи много добре в тези дни. В същото време тези качества се проявяват най-добре само при монотонна работа и прости дела. За сериозни събития в тези дни не достига интуиция.

Уязвими са червата и корема. Ако има проблеми, по-добре е да направите щадяща диета за себе си. В никакъв случай не приемайте коремна хирургия, в дните на Дева това е много опасно. Но тези дни можете да премахнете мазолите и да правите операции на краката.

Лунен календар – 28 лунен ден от 04:40ч на 4 октомври до 05:53ч на 5 октомври

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Носи успех в делата. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. Днес в душата на човек трябва да цари хармония, която не бива да бъде нарушавана от негативни мисли и действия.

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес започва да се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко „посято” в предишните лунни дни, днес ще порасне. Праведника ще го настигне благо, а грешника – възмездие. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултата от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко, което ви се случва – и доброто, и злото.

По-рано сключените контракти могат да донесат сега първите резултати. Добър ден за благотворителност по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Цветовете, които носят щастие в този ден са виолетово, лилаво, бяло.

Полезно е да се проведат очистителни процедури и гладуване. Подходящо е за сокова или зеленчукова диета. В менюто е добре да присъства повече растителна храна, а ако не можете без месо, само намалете количеството.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен, а не механично изпълнение. Препоръчва се да го правите само със своя постоянен партньор. Любовта трябва да се изяви не само във физически план, но и в духовен. Бъдете много нежни и любвеобилни.

Подстригването не е подходящо, може да има негативни последствия за вашето здраве, да се снижи активността ви. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

Слънчев календар – 18 слънчев ден – Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.