Астро: Ден на кармичното възмездие

Луната е в знак Везни до 08:07ч на 17 октомври

Човек сега става особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Лесно се постигат компромиси.

Хората сега са по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Нараства желанието за похапване на сладко, така че внимавайте.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса.

Доминиращ 29 лунен ден от 06:49ч до 22:32ч на 16 октомври

Един от най-лошите и опасни дни на лунния месец: сблъсък на добрите сили със злите. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Остава да преминем последния, най-страшен тест – Ден на кармично възмездие. На този ден е възможно да се проследи бързото действие на кармата. Буквално всичко лошо, което сте мислили, казали или направили, може да се върне при вас още в същия ден. Затова се опитайте да мислите позитивно, да казвате хубави неща и да направите нещо приятно за някого.

Човек трябва да спазва пост и умереност, смирение и покаяние. По-добре е да не правите нищо сериозно и даже да не планирате. Добре е да се извършват различни очистителни процедури, както в битов, така и в духовен смисъл. Хубаво е да опушите в къщи с тамян, да горят свещи, да напръскате със светена вода. Когато си вземате душ, представяйте си как водата отмива цялата тъмна енергия от вас.

Не започвайте нищо, освен най-необходимите домакински и ежедневни задачи.  В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Избягвайте пътувания, защото се увеличава вероятността от аварии и непредвидени опасности.

Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Избягвайте влизане в спорове и конфликти.

Секс – Добре е да се откажете. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Може да се подстригвате, така ”отрязвате” и се освобождавате от негативната енергия.

Новолуние в 22:32ч в знак Везни. Започва 1 лунен ден, който ще продължи до 08:09ч на 17 октомври

30 слънчев ден – Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина. Хубаво е да има запален огън (свещ) в днешния ден и дори да се медитира върху пламъка. Добре е да се посети храм, да се почетат починалите. Четенето на молитви днес много добре изчиства. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.