Астро: Ден на нашите заблуждения и грешки

Луната е в знак Стрелец от 08:07ч до 16:09ч на 27 март.

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт. Добре е да се усвояват нови знания.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да вървите на дълги разстояния пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. За предпочитане е да се избягват преливане на кръв и донорски процедури.

Доминиращ 19 лунен ден от 22:49ч на 24 март до 23:56ч на 25 март

Този лунен ден носи негативна енергия и не е благоприятен. Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Добре е да има максимално въздържание. Може да се счита за ден за проверка на вътрешните ни сили, на разума, намеренията и мислите.

Добро време за дейните и активните хора. Може да се занимавате с всичко, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Нужно е да бъдете много внимателни и предпазливи в своите действия. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Контактите с хората са неблагоприятни. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. В този лунен ден сме „проверявани” за гордост и отмъстителност.

Обръщайте внимание на дребните призиви за внимание от страна на вашия партньор, децата, близките ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Хубаво е да се запали свещ, да има огън.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило от медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Препоръките на всички астрологични школи за 19-ти лунен ден са: никакъв секс!

Не бива да се подстригват косите и да се режат нокти.

Сънищата нямат никакво отношение към реалния живот.

Следва 20 лунен ден от 23:56ч на 25 март до 00:58ч на 27 март

Днес е 5 слънчев ден – Денят е посветен на Благодетелния свят, установяване на мир, равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да има конфликти, ако се скарате, дълго време ще останете така, затова проявявайте разбиране. Нужно е да внесете радост и спокойствие в дома. Допустима е интимност, но само със собствения партньор/ка.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.