Астро: Днес е най-мощният ден на месеца

В 11:32ч е Пълнолунието в знак Стрелец. При пълнолуние в Стрелец семейната идилия и единение са напълно реални. Днес общувайте с родителите, занимавайте се с децата си.

Подходящ момент снаха да общува със свекървата си. Има голям шанс да постигнат единомислие. Там, където няма любов, уви нищо няма да помогне. Разговорите между съпрузи също могат да се окажат ползотворни.

Луната се движи на празен ход от 11:32ч до 19:14ч.

Това са периоди, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Следователно, това е неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания.

Луната е в знак Стрелец до 19:14ч. Това време се отличава с емоционална стабилност, стремеж към ред. Активността също се засилва. Хората са по-философски настроени.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Да се избягват преливане на кръв и донорски процедури. Ако не е спешен случай, не правете и не вадете зъби до 20 юни.

В 19:14ч Луната преминава в знак Козирог.

Доминиращ 14 лунен ден от 20:15ч на 16 юни до 21:16ч на 17 юни

Това е най-мощният ден на месеца. Този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции.

Добър ден за всякакъв вид ремонти и строителство. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 21:16ч на 17 юни до 22:11ч на 18 юни

29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.