Астро: Днес изкушения дебнат отвсякъде

Луната е в знак Козирог до 22:14ч на 30 ноември.

Нараства чувството за дълг и отговорност. Добре се удава конкретна работа, изискваща методичност и рационално мислене. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Може да се засили чувството за самотност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Да не се посещават сега чакръкчии. Може да си позволите някое гастрономично излишество – стомаха без труд ще се справи с него. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

Продължава 3 лунен ден до 10:16ч

Доминиращ 4 лунен ден от 10:16ч на 29 ноември до 11:07ч на 30 ноември

Не съвсем благоприятен ден. Символ на деня е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв – ден на грехопадението. Може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Изкушения ще дебнат отвсякъде. На всеки ъгъл може да изскочи по една змия, готова да ви покаже дървото на познанието, отрупано с ябълки. Това може да бъде и някоя улична търговка, която иска да ви вземе парите изкушавайки ви със стоката си или да ви дебне заплахата от изневяра. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила.

В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия.

Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета, да се чупят клони. Препоръчва се пост и въздържание, както и умереност във всичко.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път именно сега.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот, то въздържайте се от подстригване. След него косите ви ще растат дълго, може да се измени тяхната структура, дебелина на косъма, гъстотата, което неизбежно ще повлияе върху енергообмена, което пък ще се отрази на вашия живот като цяло.

Покупки – В този ден се въздържайте от покупки, особено ако желанието ви да придобиете нещо е възникнало спонтанно.

14 слънчев ден – Добре е да бъдете в приповдигнато настроение. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Също така добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите.

Morkadis

По-важни аспекти:

Луна секстил с Нептун (в 19:41ч)

Луна секстил с Меркурий (в 22:31ч)

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.