Астро: Всичко, което се започне сега, трябва да бъде доведено до край

Луната е в знак Дева до 04:37ч на 22 май

Често се правят дребни намеци и се отправят критики, поради което зачестяват споровете. Отдава се значение на детайлите и подробностите. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина. Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. В този период е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. Ефективно лечение на кожни заболявания и процедури за почистване на черния дроб. Ако е възможно, избягвайте операция в коремната кухина – стомаха, далака, панкреаса, черния дроб и жлъчния мехур.

Продължава 10 лунен ден до 14:38ч на 21 май (от 13:27ч на 20 май)

Успешни ще бъдат повечето начинания. Излишната енергия я отправяйте в нужното русло за добри и съзидателни дела. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно равнище да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Покупки – На десетия лунен ден се насърчават по всякакъв начин семейните покупки, тоест тези покупки, които се извършват от и за всички членове на семейството, например къща, нова кола, големи домакински уреди, както и тези, насочени към подобряване благосъстоянието на семейството.

Следва 11 лунен ден от 14:38ч на 21 май до 15:51ч на 22 май

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност – символ на движение, път пълен с изпитания.

Един от най-силните енергийни дни. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно.

Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Трябва да се внимава да не се вършат глупости. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Полезно е да се правят дълги разходки пеша.

Времето подхожда за романтика и интимност, за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

Подстригване след 14:38 ч. е подходящо – повишава проницателността на ума.

Покупки – Благоприятен ден за закупуване на газови горелки, печки, заваръчни машини, свещи, запалки, лампи, крушки и подобни предмети. С една дума, всичко, което по някакъв начин е свързано с огъня, както в буквален, така и в преносен смисъл. Но закупуването на предмети, свързани с гасене на пожар, не си струва, те вероятно няма да работят както очаквате или ще има трудности при покупката.

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Разграничавайте доброто от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.