Астро: Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем

12.12.18 Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие.

Луната е в знак Водолей до 14:41ч на 13 декември.

Сега има възможност да видим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които досега не сме забелязвали. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението е променливо. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели, търсене на единомишленици. Подхожда за реализация на всякакви смели идеи. В такива дни ни интересуват повече нашите приятели отколкото близките и е много приятно да провеждаме времето си с тях и с хора, които ни разбират. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

5 лунен ден, който започва от 10:52ч на 11 декември и продължава до 11:29ч на 12 декември.

В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Сега можете да отстоявате своите принципи, убеждения и идеали. Направените в този ден изводи са правилни. Желателно е всяка дейност да се довежда до край, иначе тя може да ни навреди.

Подходящо е за кардинални промени вътре във фирмата, например смяна на мебелите, промяна на концепцията за бизнеса и т.н. Всички дела, които се предприемат за подобрение и трансформация в този период са удачни.

Доминиращ 6 лунен ден, който започва от 11:29ч на 12 декември и продължава до 12:01ч на 13 декември.

Благословен ден за получаване на любов и благодат. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация.

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Всичко, което се случва в този лунен ден е обхванато от ореол на спокойствие и равновесие. Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Могат да се започват нови дела. Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие. Не налитайте на въглехидрати – особено на сладки и тестени изделия.

Секс – В този лунен ден секса укрепва здравето.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

За сънищата не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг. Подстригването е благоприятно през целия ден.

Днес е 27 слънчев ден – В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Стриктно трябва да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Избягвайте да вършите лоши постъпки, да желаете зло на някого, да лъжете, да се краде. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.