Астро: Днес отношението на хората и събитията отразяват нашата вътрешна същност

Коефициент на успешност за деня – 30%.

Конфликтът между Луната и Сатурн в късните часове на деня поставя много хора в отчаяние и депресия, всичко започва да изглежда в черна светлина, човек се чувства слаб и незащитен. Получават се трудности в общуването, стават скучни, емоционално студени или твърде плахи, срамежливи, страхливи.

Луната е в знак Везни до 17:57ч на 23 февруари.

Създавайте красота около себе си, работете над своята външност, за да подчертаете по-силно вътрешната си красота. Украсете своя дом, работното място, бюрото си. Луната във Везни спомага да се подобри настроението като сложите ваза с цветя на масата, пуснете лека и приятна музика, чаша леко вино, някоя пастичка за хапване. Способства хармонизиране на отношенията с партньора, близки, приятели. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Не се обръщайте към някого с думите “Ей, я ела тук”. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Обратната страна на медала е, че хората са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили.

Най-уязвими са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Продължава 18 лунен ден от 20:26ч на 21 февруари до 21:40ч на 22 февруари.

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на „мъртвата“ вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

Символ на деня е огледалото. Герой на деня е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Новите дела са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Съдебните дела могат да имат неочакван изход. Неблагоприятно за изпити. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа. Денят не подхожда за общуване. Изясняването на отношенията още повече ще се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката.

Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва де се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Не трябва да претоварвате бъбреците, трябва да пиете по-малко течности, да не ядете тежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене. Необходимо е да се избягват всякакви операции, особено в областта на бедрата, органите на пикочната система и панкреаса.

Препоръчва се вегетарианска храна. Може да си направите разтоварващ ден.

Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Сънищата (тези, които сте сънували четвъртък с/у петък) показват състоянието на здравето.

Грижите за растения по-добре да отложите.

Следва 19 лунен ден от 21:40ч на 22 февруари до 22:51ч на 23 февруари.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Днес е 9 слънчев ден – Денят е посветен на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и разкриване на творческият потенциал. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Подходящо е да се започнат нови и сериозни дела. Получавате достатъчно сила, за преображение, за проявление на творчество. Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Дълготрайни покупки – в никакъв случай.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.