Астро: Днес сме подложени на проверка от Висшите сили и провокации от страна на тъмните

Луната продължава да e в знак Близнаци до 23:47ч 

Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е също нервната система.

Луната се движи на празен ход 15:50 ч до 23:47ч. Нищо важно не започвайте. Не подписвайте договори, не започвайте нова работа, не правете скъпи покупки. 

Продължава 19 лунен ден до 19:43ч на 4 ноември (от 19:02ч на 3 ноември)

Този лунен ден носи негативна енергия. Ден на нашите заблуди и грешки. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Не е необходимо сега да се решават сложни въпроси. Изчакайте, утре проблемът може да се реши без вашето участие. Днес „Мълчанието е злато“.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения.

Не общувайте с пияни хора, не приемайте съмнителни оферти, не се доверявайте на непознати, не се запознавайте със случайни хора, дори да ви изглеждат приятни. Денят е пълен с конспирации. Най-подходящото време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Да не се започват нови неща.

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

В този ден не се препоръчва секс. Всяка физическа близост се забранява от много духовни школи. Езотериците казват, че интимността в този лунен ден е сходна с изнасилване. Нищо чудно, че през този период се увеличава активността на сексманиаците и перверзниците.

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Посетете църква, обърнете се към Бог. Стремете се към духовна чистота. Поискайте прошка за своите волни и неволни прегрешения. Всички искрени молитви ще бъдат чути.

Следва 20 лунен ден от 19:43ч на 4 ноември до 20:31ч на 5 ноември

19  слънчев ден – Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.