Астро: Мислете за хубави неща, защото сега мисълта ви има силата да се въплъщава

Луната е в знак Близнаци до 13:59ч на 18 юни

Това е един от знаците, в които особено активни и чувствителни се оказват нервната и дихателната система. Нека се има предвид, че трябва да се избягват неприятните преживявания. Изключете скандалите от дневния си ред. Възможно е да се стигне до емоционални сривове и разстройство на речта. Хората стават по общителни и разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Любознателността и любопитството стават по-активни. Добре е през този период да проведете “разузнаване на чужда територия”.  Необходимо е  да има много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

Луната се движи на празен ход от 09:25ч до 13:59ч. В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да купувате битова техника. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и най-вече за почивка.

В 13:59ч Луната преминава във водния знак Рак, където ще пребивава до 01:05ч на 21 юни.

Повишава се чувствителността, емоционалността, възприемчивостта и ранимостта. Уязвими са стомаха, черния дроб и млечните жлези.

Лунен календар: 30 лунен ден от 05:29ч до 07:37ч, когато започва 1 лунен ден (Новолуние), който ще продължи до 06:20ч на 19 юни

Дните на новолунието са много сложни в енергийно отношение. Подходящо време да се проведе лунна диета – само течности, без кафе и захар, без храна от започване на новолунието до същият час на следващият ден.

С новолунието започва първият лунен ден, който е чист ден.  Стремете се към хармония. Човек трябва да се посвети на това, което иска душата му. Замисленото в този ден може да се въплъти от само себе си, затова се препоръчва да се правят планове, но да не се започва нищо ново.

Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Изхвърлете всички негативни мисли от ума си и не ги допускайте, защото лесно могат да се въплътят. Днес те придобиват особена сила.

От това какъв фундамент ще бъде заложен сега, зависи целия нов лунен месец, който започва. Планирайте събитията за предстоящите дни, нека вашите мислени образи бъдат колкото може по конкретни и подробни.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър.

Не се препоръчва никакво подстригване. Въздържайте се от такова, както и от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности.

Всичко, което мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него.

Благоприятно е да се гледа в пламъка на запалена свещ (или огън). Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.