Астро: Добре е да се прояви щедрост и великодушие, да се правят подаръци

Луната е в знак Близнаци до 08:01ч до 8 септември

Добро време за общуване. Да бъдете дълго време сами не е добре, подходящо е за посещение при роднини или близки приятели. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Емоциите са по-повърхностни. Склонност към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. 

Необходим е много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. 

Лунен календар: продължава 22-ти лунен ден до 00:05ч на 8 септември

Двайсет и вторият лунен ден е спокоен и хубав ден. Неговите символи са Слона, книгата, ключа. Олицетворява мъдростта, интелигентността, благоразумието, силата, търпението, прозрението, енергията, духовното търсене. Ден за натрупване на знания и предаването им на други, ден за равносметка. Днес трябва да се мисли само в положителна посока.

Интелектуални способности в този лунен период са напълно активирани и жадуват за нови знания. Период на творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Изведнъж могат да се появят добри нови възможности, да се намерят нови решения на стари проблеми, да ви хрумнат нови оригинални идеи. Енергията на този лунен ден ни помага да усвоим дълбоки познания, да разберем основната същност на събитията. Необходимо е да се види положителната страна на всичко, което се случва и да се осъзнае, че изход винаги се намира. 

Не трябва да се предприема нищо ново. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти, не вземайте сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените теми. 

Денят е подходящ за общуване. Хората са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да се прояви щедрост и великодушие, да се правят подаръци. Бъдете щедри по отношение на децата. През този период действията, свързани с благотворителност, носят фантастични резултати. Колкото повече дарявате днес за нуждите на духовните общества и общности, толкова повече ще се върне при вас по-късно. Важното е вашият принос да бъде искрен и лишен от егоистични цели.

Много благоприятен ден за пътувания, поклонения на свети места, полагане на обет и на клетва. Необходимо е да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро. Свещените текстове могат да повдигнат завесата на тайните знания, да разкрият значението на своите редове и притчи. 

Заболявания появили се днес са доста опасни. Трябва да обърнете внимание на тазобедрените стави и долната част на гръбначния стълб. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства. 

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.