Хороскоп за Декември

Овен – Скъпи Овни, през декември възможностите за кариера чукат на вратата ви, така че останете отворени за промяна. Енергията и ентусиазмът ви ще ви помогнат изключително много през тези седмици. Звездите ви носят изобилна енергия и жажда за живот.

През декември ще демонстрирате лидерските си умения и ще можете да вземате бързи решения дори в кризисни ситуации. Действате решително и успявате да решите и най-сложните проблеми. Бъдете внимателни обаче, защото отношенията ви с околните лесно могат да се обтегнат. Опитайте се да запазите самообладание и да разрешите конфликтите с разума и логиката.

Този период е идеален за растеж и трансформация, възползвайте се от възможността и се насладете на всичко, което съдбата може да ви предложи. Следвайте мечтите си и се научете да бъдете истински щастливи. Финансовите възможности са добри за вас, но трябва да внимавате с разходите си и да се научите да спестявате.

През този месец ще усетите много ентусиазъм и мотивация да направите промените, за които сте копнеели в живота си. Можете да направите някои подобрения, да изберете дейности, които подхранват душата ви или глезят тялото ви, и просто да се погрижите по-добре за себе си.

В личния ви живот звездите ви съветват да бъдете търпеливи с близките и да използвате дипломатическите си умения при разрешаване на конфликти. Това е месецът на непрекъснатото усъвършенстване. Прекрасно време за душата ви и чудесно време за правене на планове за бъдещето. Срещате нови хора, които внасят още по-голяма стойност в живота ви, новости, иновации, нови настроения, което малко променя перспективата ви и отваря нови, непознати досега хоризонти за вас.

Телец – Скъпи Телци, през декември трябва да се съсредоточите върху най-важните си цели. Спрете да тичате наоколо, опитвайки се да убиете два заека с един камък. Не слушайте кой какво казва, а по-скоро се опитайте да се доверите на интуицията си, когато вземате важни решения.

Краят на годината наближава и вие искате да теглите чертата, за да можете да преброите постиженията си. По този начин вече можете да прецените къде са сработили плановете ви и върху какво още трябва да работите.

Отделете малко време, за да си поставите ясни цели и да поемете повече отговорности. Може да започнете да планирате за следващата година сега или да наваксате това, което все още трябва да постигнете до края на тази. Този месец е подходящ за всяко учене, интелектуално и личностно развитие. Имате голяма способност да научавате нови неща и сте в състояние да научите толкова много за един ден, колкото другите за една седмица. Звездите ви подкрепят в успеха във всичко, което правите. Просто трябва да опитате.

Това е месецът на иновациите за вас. Прегърнете уникалните си идеи и ги поставете на първо място. Позволете си да растете и да се развивате на всяко ниво. Останете отворени за различни гледни точки и се научете винаги да сте готови за неочаквани възможности. Не пренебрегвайте здравето си, всъщност ви се препоръчва да го поставите на първо място, защото умората намалява имунитета и могат да дойдат неприятни изненади.

Не се страхувайте да изразявате чувствата си на хората, които са важни за вас. Това е единственият начин да създадете дълбока връзка с тях. Социалният ви живот също ще бъде доста интересен. Ще имате възможност да се запознаете с нови и специални хора, с които да изградите ценни, трайни взаимоотношения.

Близнаци – Скъпи Близнаци, през декември е време да използвате креативността си в професионален план. Ако търсите работа или ако искате да промените настоящата си с по-добра, креативността може да се окаже най-важният ви актив.

Астрологичната конюнктура през декември е отлична за възобновяване на по-стар проект или за изготвяне на подробен план за действие, ако сте се стремили да започнете на свободна практика или да пуснете нов продукт. Не е изключено да се наложи да работите повече, отколкото сте очаквали, но усилията, положени през този период, могат да ви донесат големи ползи в дългосрочен план.

Някои събития ви причиняват главоболие и чувствате, че вашата безопасност е изложена на риск. Това, което се случва, има голямо значение в живота ви, защото в този хаос трансформацията е огромна възможност. Всички тези преживявания не идват при вас, за да ви „навредят“, а за да ви подготвят да навлезете в нова фаза на вашето съществуване.

През този месец ще почувствате нужда да направите различни промени около себе си. Може би сте решили да подредите офиса си или да промените обзавеждането на дома си. Страхът ще изчезне от живота ви, сърцето ви ще бие по-леко и ще бъдете весели и любопитни като децата.

Morkadis

Марс преминава през вашия партньорски сектор. Внимавайте за конфликт между вас и вашата половинка! Ако партньорът ви не споделя мнението ви за нещо, което наистина има значение и за двама ви, ще има спорове. Що се отнася до свободните представители на знака, през декември няма много възможности за започване на нови романтични връзки, може би защото те са склонни да бъдат прекомерно взискателни към околните и дори не знаят много добре какво искат. Истинската любов ще ви намери, когато позволите на душата ви да блесне. Ще срещнете някой, който обича приключенията и страстта точно толкова, колкото и вие.

Рак – Скъпи Раци, декември може да се превърне в най-приятния месец за вас тази година! Венера влиза във вашия безгрижен 5-ти дом на 4 декември, подкрепяйки удоволствието ви от всичко, което ви носи радост. Това също може да означава времето, когато някои ще срещнат следващата голяма любов в живота си. Ако вече сте във връзка, вие и вашият любим може да се влюбите отново – пеперуди ще пърхат в стомаха ви и всичко останало.

Вашият трудов живот може да стане изключително важен. Ще има хармония на работното място между вас и колегите. Това е много добър момент за работа по творчески проекти. Възможно е дори да започнете служебен роман или също така да срещнете някого, докато тренирате във фитнеса, ходите на йога или се занимавате с подобряване на здравето.

Ако се чувствате ограничени от всички страни, това е резултат от опита да се справите с исканията и очакванията на всички. Просто се отпуснете, не се опитвайте да живеете според очакванията на другите. Добре би било, ако освободите това натрупано напрежение. Отслабеният запас от жизнена енергия може да ви направи по-инертни, емоционално нестабилни на моменти. Направете почивка или си починете и правете неща, които ви носят радост и релаксация. Излезте на разходка сред природата, срещнете скъпи на душата си хора и се грижете за тялото си.

Вие сте човек, който цени емоционалните връзки и семейството. Този сезон може да искате да прекарате повече време с близки и приятели. Едно старо приятелство може да се превърне в прекрасна любовна връзка. Препоръчва се да смекчите чувството си за притежание, да се въздържате от пристъпи на ревност и да внимавате да не отправяте неоправдани упреци или да не ставате подозрителни без причина.

Лъв – Скъпи Лъвове, през декември вашият V дом на любовта, романтиката, флиртовете, романтичните приключения, творчеството, децата се активира от Марс и Слънцето, а на 23 декември ретроградният Меркурий, също се завръща там. Прилив на сила и вдъхновение ще отвори вратата към интересен и светъл свят. Ще се активира емоционалният ви живот. Бъдете дискретни в любовната сфера. Сега се чувствате готови да започнете нов етап от живота си. Насоката ви ще бъде ясна: вземайте онези решения, които ще ви позволят да водите живота, който смятате, че заслужавате.

Месец декември е благоприятен период за професионално и бизнес планиране, но в който е за предпочитане да отложите нови инициативи и проекти. Някои Лъвове са склонни да виждат „чашата наполовина празна“. Ако сте сред тях, ви се препоръчва да не бързате да правите заключения. От 13 декември до 2 януари Меркурий се движи ретроградно. Това означава, че трябва да бъдете по-внимателни, да не бързате и да не спорите с колегите.

Финансовата ситуация в началото на месеца ще бъде нестабилна. От една страна имате стабилен поток от пари, а от друга страна имате и неудържимо желание за купуване на скъпи неща. Вашите финанси изискват консервативно отношение, покупките и новите разходи трябва да се отложат за по-късно. В средата на месеца ще настъпят промени в работата при повечето от вас.

През месеца сте в добра физическа форма и не се очертават особени проблеми, но може да усетите психическата умора, натрупана напоследък. Освен това може да се почувствате стресирани, защото сте изправени пред ситуации, които поставят на изпитание търпението ви. Възползвайте се от този период, за да подобрите отношенията със семейството си и да прекарвате повече време с близките си. Най-накрая имате възможност да се помирите и да затворите темите за обсъждане, които се връщат и развалят хармонията ви.

Дева – Скъпи Деви, през декември промяната чука на вратата ви, но може да почувствате, че не сте готови за нея точно сега. Прекрасно събитие ви очаква на хоризонта, всичко, което трябва да направите, е да се отворите и да приветствате радостта в живота си. Творческата ви енергия е в своя пик и ви помага да блеснете в светлината на прожекторите. Вселената ви съветва смело да следвате страстите си, да реализирате мечтите си и да не се страхувате да поемате рискове. С невероятна енергия и много харизма ще успеете да постигнете всичко, което искате през този период. Поставете си нови лични цели и се научете да се освобождавате от миналите тежести, защото те вече не ви служат. Понякога сте склонни обаче лесно да променяте целите си.

Винаги обръщате голямо внимание на детайлите и анализирате нещата внимателно, преди да вземете решение. Звездите от вашия хороскоп за декември ви съветват да излезете от зоната си на комфорт и да откриете нови страсти и хобита. Не се фокусирайте само върху работата, защото това означава краткосрочно удовлетворение, но не и истинско щастие. Има всички основания да вярвате, че ще успеете да постигнете значителен напредък през следващите седмици. Усилията ви вероятно ще дадат резултат.

Не боли да се опитвате да подобрите отношенията си с другите, но се постарайте най-вече да не бъдете прекалено сурови и да не провокирате спорове. Не забравяйте, че целта ви е да намерите решения, а не да отправяте критични обвинения.

Не се изненадвайте, ако някои от любимите ви хора не са съгласни с всичките ви избори. Интензивността на жизнения импулс, който в момента преминава през вас, е опит, който е труден за разбиране за тези, които не го преживяват.

Любовта изглежда ще играе важна роля в живота ви през този период. Ако сте необвързани, една нова връзка може да преобърне света ви с главата надолу точно сега.  През декември може да срещнете важен човек, който ще изиграе важна роля в по-нататъшното ви еволюционно развитие.

Везни – Скъпи Везни, през декември трябва да обърнете повече внимание на себе си. Месецът е свързан със семейния живот, грижата за себе си и изцелението. Съсредоточете се върху укрепването на връзките с хората, за които ви е грижа и създайте настояще, където царуват хармония, мир и спокойствие. Погрижете се за себе си, излекувайте душата си и се освободете от миналото, за да можете да се насладите на всичко, което ви се случва в настоящия момент.

Когато става въпрос за кариерата ви, трябва да бъдете търпеливи и да се доверите на процеса. Пътят, по който вървите, е труден, но успехът е гарантиран. Вътрешният ви глас е добър съветник, който ви насочва да изберете пътя, който работи най-добре за вас. Помощта идва оттам, откъдето най-малко очаквате и приема неочаквани форми.

Бъдете внимателни в отношенията си с хората около вас, тъй като лесно може да останете разочаровани. За вас този месец идва с желанието да прекарвате повече време с близките си: приятели, семейство, партньор, деца. Чувствате нужда да се свържете отново с тези, на които имате доверие, обичате и се чувствате комфортно с тях.

Това е добър момент да закърпите пукнатините, да се примирите с тези, с които сте се скарали, и да създадете добри спомени с тях. Малките, но искрени и любящи жестове могат да върнат хармонията и радостта във вашите взаимоотношения. След тазгодишния хаос повторното свързване с близките ви ще ви донесе духовния баланс, от който се нуждаете.

Въпреки че може да мислите, че сте достигнали точка, в която няма какво повече да правите, не се отпускайте. Вашето пътуване все още не е приключило и ви очаква друга дестинация. Мързеливото състояние има отрицателна вибрация, това е липса на жизнена енергия. Отърсете се, съберете сили и започнете ново приключение.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, през декември вашият професионален и социален живот се движи в правилната посока: амбициите ви са на път да се осъществят, стремежите ви никога не са били толкова ясни и реалистични, имате всички предимства да се изкачите по стълбата на вашата йерархия. Вашите желания са насочени към успешна реализация. Самочувствието и късметът ви помагат да осъществите проектите си.

Ако пречките се изпречат на пътя, бързо се намират решения. Имате яснота и всички необходими умения, за да постигнете целите си. Способността ви да разгръщате действията си във времето, упоритостта ви в битка и доброто ви настроение са сред специфичните черти на личността ви. Дори когато животът ви принуждава да паднете на едно коляно, бързо намирате достатъчно сили да се изправите гордо.

Въпреки многото си отговорности, никога не правете грешката да пренебрегвате основните си нужди. Вслушайте се внимателно във фините послания на вашето подсъзнание, но и никога да не се срамувайте от истинските си нужди. Отричали ли сте някога някои от желанията си от страх от отхвърляне или за да угодите на някой от близките си? Няма нужда повече да го правите. Бъдете сигурни, че това няма да ви попречи да се грижите за хората, които обичате.

Венера ще навлезе във вашия знак през този месец и ще повлияе не само на душата ви, но и на физическото ви възприятие на заобикалящата ви среда. Обогатяващото астрологично влияние, действащо върху купола ви на самочувствие, увеличава вашето излъчване и по този начин много погледи спират върху вас.

Това е време на просперитет, който идва от вашите положителни вдъхновения. Показва прераждане, нови възможности, много креативност, подновена изобретателност и много приятно усещане за хармония и сигурност. Късметът повишава финансите ви чрез конструктивни проекти и печеливши постижения. Всичко, което е било объркано или небалансирано в сферите на удоволствието и съзиданието, е изчезнало, оставяйки празна бяла страница, на която свободно да пишете историята на вашето щастие и лична реализация.

Стрелец – Скъпи Стрелци, декември е вашият месец и всичко е за вас! Този месец е месец на самовъзстановяване, самолечение, саморегенерация и прераждане на това, което сте. Ще видите себе си по-ясно и ще опознаете себе си на по-дълбоко ниво. Вие задълбочавате връзката си със себе си.

С навлизането на Меркурий в Козирог на 1 декември е подходящо време за правене на планове и поставяне на лични цели. Влизането на Венера в Скорпион на 4 декември добавя още чар и харизма към вашите. Новолунието в Стрелец на 12 декември е вашата лична Нова година и възможност да зададете желанията си и намеренията. Очаквайте много синхроничности, присъстващи в живота ви.

Прогнозата за този месец за вашия знак казва, че животът ви ще достигне необходимата хармония. Този месец ще имате възможност да се съсредоточите върху това да направите живота си по-добър и комфортен. Ще имате възможност да подобрите финансите си или да вземете решения за важни покупки, които ще ви спестят пари. Може да бъдете възнаградени със специален урок, който ви обещава успех по-късно. Ще бъде важно да изберете реалистичен подход, особено ако все още не сте изяснили някои неща.

Ако през този месец се обградите със семейството си, хороскопът ви подчертава, че ще преживеете много хармоничен и щастлив период. Ако сте свободен човек и търсите някой, който вече има партньор, избийте го от главата си. В живота ви няма място за такива безразсъдни връзки. Бихте наранили много души, които според звездите не трябва да са свързани с вашата личност.

Това е вашето време от годината – времето, когато Вселената е по-възприемчива към вашите надежди, мечти и желания. Трябва да обърнете внимание на това, което искате, на това, от което се нуждаете, и на всички ваши приоритети в живота. Това е време, в което можете да очаквате промени в житейския си път или промени в посоката на живота си.

Козирог – Скъпи Козирози, декември е месец на себеоткриване за вас, носи фокус върху вътрешния ви свят и духовност. Време е да започнете отначало и да откриете нова глава в живота си. Хороскопът ви подсказва, че ще настъпят някои трансформации, които ще повлияят на вашето поведение и начин на мислене. Промяна в начина на живот и навиците. Време е да опитате различни подходи към живота като цяло, както и към работата, и към здравето. Интуицията ви ще доведе до по-добри решения.

Вселената ви съветва да отделите време, за да подредите амбициите си и да направите необходимите корекции, за да можете да стигнете там, където искате да отидете. Последният месец на годината ви носи финансова стабилност и професионално спокойствие. Можете да се отпуснете и да се насладите на плодовете на труда си. Планирайте пътувания, отидете на по-дълги почивки, позволете си това, от което чувствате, че имате нужда. Вие заслужавате всичко това. Не се съмнявайте в себе си, отворете обятията си за новото и вярвайте в щастливата си звезда. Определено ви очакват някои добри изненади.

Препоръчително е да настроите антените си, да общувате повече и да осъществите важни връзки с хората около вас. Свържете се със стари приятели, напускайте дома си по-често, срещайте нови хора. Социалният ви живот сега може да бъде по-забързан от всякога, което може да ви бъде от полза не само в личния живот, но и в кариерата.

Влизането на Венера в Скорпион на 4 декември добавя дълбочина към вътрешния ви живот. Новолунието в Стрелец на 12 декември насърчава духовното ви израстване. Всичко, което преживявате в тези моменти, ще ви помогне да растете, да се развивате, да научавате важни уроци и да станете най-добрата версия на себе си. Може да е трудно да излезете от зоната си на комфорт в неизвестното, но това е най-добрият подарък, който можете да си направите.

Водолей – Скъпи Водолеи, през декември в областта на работата може да имате възможност да предприемете нови професионални начинания и да покажете своя потенциал. Вие сте креативни и иновативни и това може да ви помогне да успеете в работната си област.

Сега в живота ви присъства силна енергия и от вас се иска да използвате тази енергия и да се синхронизирате с нея. Мнозина ще бъдат проспериращи и ще могат да тръгнат по пътя на финансовия успех. Вашата педантична природа и внимание към детайлите ви позволяват да вземете мъдри (инвестиционни) решения. Ще се възползвате от добрите възможности, които ви идват, като преценявате интелигентно рисковете и ползите. Добре обмисления подход ви гарантира печеливши резултати. Магнетично привлекателни и с ефективните си умения за изграждане на лесни взаимоотношения, можете да отворите вратите на ползотворни партньорства и начинания.

Що се отнася до здравето, не забравяйте да се грижите за себе си и да си почивате много. Вашето физическо и психическо благополучие е важно и можете да постигнете повече, когато сте в добра форма. Като цяло месецът се очертава като време, в което ще се фокусирате върху личностното си израстване и възползване от възможностите, които се появяват. Вие сте отворени за нови идеи и опит, а това може да доведе до успех и растеж.

Успявате да бъдете оптимисти, да виждате красотата, която крие животът. Дори да ви липсват много неща, вие се чувствате благословени с това, което имате, приемате съдбата си. Разбирате, че няма щастие без болка, че любовта означава и жертване, осъзнавате силата, която се крие в тях. Чувствате се пълноценни, спокойни и свободни. В любовната сфера може да има промени в отношенията ви. Независимо дали сте във връзка или търсите любов, декември може да донесе нови възможности за връзки и комуникация.

Риби –  Скъпи Риби, декември е много щедър месец за вас и ще почувствате тази щедрост по много начини и в много различни области от живота си. В ход е положителна промяна, подгответе се да светите по вълнуващ нов начин. Изобилие, оптимизъм, успех, топлината на щастливото време в живота ви. Вече сте преминали през бурен период и чрез тези препятствия сте научили много за себе си и сте придобили увереност, че можете да устоите на всяка буря. Насладете се на този период на позитивизъм, защото сте го заслужили. Имате вътрешната сила на духа, необходима за грандиозно навигиране в трудна ситуация в живота.

Декември е динамичен месец за вашата кариера и образование. Промяната е във въздуха и това може да включва нова възможност за работа, промяна в настоящата ви роля или шанс да разширите хоризонтите си чрез образование или обучение. Влизането на Венера в Скорпион на 4 декември внася хармония в социалния ви живот. Новолунието в Стрелец на 12 декември ви насърчава да си поставите нови социални цели. Вие сте известни със своята креативност и можете да намерите нови начини да развиете таланта си в професионалната сфера. Важно е да бъдете предпазливи и да не позволявате на финансовия си ентусиазъм да доведе до импулсивни решения.

Вашето благополучие трябва да бъде основен приоритет този месец. Грижете се добре за себе си и тялото си. Смяната на сезоните понякога може да повлияе на енергийните ви нива и настроение, така че се уверете, че си почивате и спите достатъчно. Следете нивата на стрес и се опитайте да ги управлявате чрез техники за релаксация, медитация или упражнения за дълбоко дишане.

В областта на любовта декември може да донесе нови връзки или да помогне за развитието на съществуващите връзки. Вие сте по-отворени за комуникация и изразяване и това може да помогне за подобряване на вашите взаимоотношения. Звездите са подготвили за някои специален бонус.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.