Астро: Добрите пожелания, отправени в този ден, могат да се сбъднат

freepik.com

Луната е в знак Рак до 14:51ч на 7 май

Проявлението на Луната в този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост. Капризи, неустойчиво настроение и претенции поради неоправдани очаквания. Външните събития отстъпват на втори план, а на първо място се оказва нашият вътрешен свят. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не трябва през това време да се правят никакви операции в тези области.

Лунен календар: 7 лунен ден от 09:50ч на 6 май до 10:48ч на 7 май

Доста сложен ден. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат решени сега. В този ден може да получите възможност да се реализират планове и идеи. Денят е подходящ за такива неща, които могат да бъдат завършени бързо и по добре е да избягвате това, което може да се забави. Денят носи успех там, където справедливостта се спазва.

Провокативен ден. Може да бъдете провокирани към повишена бъбривост и така да произнесете някои необмислени думи. Внимавайте какво казвате и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива, откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Много е хубаво да се молите – молитвите ще бъдат чути бързо. Всички добри желания могат да се сбъднат.

Опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. В никакъв случай да не се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са силно действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности.

Енергията на този ден въздейства на човек чрез чакрата Вишудха. Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания лесно се лекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лечение на зъби. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Сексът трябва да е бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е, докато се любите, да има музика. Сега тя подсилва въздействието.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Слънчев календар – 17 слънчев ден – Денят е добър за дела, които се нуждаят от бързи решения. Желателно е да бъдете много внимателни с думите. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Добре е да се облече нещо чисто и ново. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.