Астро: Енергията на деня е променлива, но носи положителен заряд

Луната е в знак Водолей до 09:12ч и се движи на празен ход в това време, след което влиза в знак Риби. 

Когато нощната владетелка се намира в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път. Уязвими са ходилата на краката.

Продължава 7 лунен ден до 12:57ч 

Доминиращ 8 лунен ден от 12:57ч на 3 декември до 13:23ч на 4 декември

Главният символ на 8 лунен ден е птицата Феникс. Всички знаят, че там, където се появява тази необичайна птица, настъпва духовно прераждане.  Феникса изгаря и възкръсва от пепелта. Олицетворява духовното израстване. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. Натрупаният в него потенциал започва да придобива форма.

Енергията на деня е много променлива, въпреки че в основата си тя дава положителен заряд на всички неща, които хората могат да планират днес. Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Денят е пълен с промени, също в емоционалното състояние на човека. Безпричинна смяна в настроенията. Вътрешният баланс ще бъде нестабилен. Човек се озовава в различни истории и ситуации. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността – старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни. Да се ограничи присъствието в големи и шумни компании, но в компанията на близки и верни приятели може.

Не се преуморявайте, избягвайте суетата и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Бъдете внимателни с огъня.

Време за обновление. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Подстрижка може само до 12:57ч., след това не се препоръчва, тъй като може да привлечете негативите на околните към себе си.

18 слънчев ден –Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели.

По-важни аспекти:

Morkadis

Луна в секстил с Юпитер (в 09:26ч) – благоприятен

Луна в секстил с Уран (в 15:44ч)

Венера секстил с Марс (в 17:48ч)

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.