Астро: Енергията на този ден е подходяща да се прави добро за другите

pixabay.com

Луната e в знак Скорпион и се движи на празен ход от 07:35ч до 11:35ч на 10 юли.

В 11:35ч Луната преминава в знак Стрелец, където ще остане до 12:02ч на 12 юли

Социалния и обществения живот се активизират. Време за активни и уверени действия. По това време хората са идеалистично настроени, с тенденция за търсене на справедливост и борба за правото, както и стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно. Това е най-доброто време за учене, най-лесно се усвоява новата информация.

Уязвими са черния дроб, областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 17:47ч на 10 юли

Денят има доста силна енергия, така че изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не трябва нищо да се прави на бързо. Нежелателно е решаването на важни въпроси и започването на нови проекти.

Периодът е опасен за взаимоотношенията, затова да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Даже невинно казана дума може да предизвика гневни пристъпи. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Енергията на този ден е подходяща да се прави добро за другите. Хубаво е да правите неочаквани изненади на близки хора и да се грижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност. Днес е добре да изхвърлите или да раздадете ненужни неща – това ще освободи физическо и енергийно пространство в къщата.

Подстригването ще освободи излишната негативна енергия.

Следва 12 лунен ден от 17:47ч на 10 юли до 19:06ч на 11 юли

Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Предначертаното може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Слънчев календар – 22 слънчев ден –  Денят е пълен с изненади. Могат да станат внезапни промени в живота, резки завои в съдбата. Този ден живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождаването от всичко ненужно, от всякакви зависимости. Денят не подхожда за нови дела. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.