Астро: Засилва се интуицията

Луната е в знак Скорпион до 19:40ч на 6 август

Опасен период. Има напрежението, емоционална нестабилност. Чести са конфликтните ситуации, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Да внимават бременните жени, тъй като се повишава опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Луната преминава на празен ход от 14:25ч до 19:40ч. Препоръчително е да не започвате нищо ново, нищо важно. Занимавайте се с обичайните неща. 

В 19:40ч Луната преминава в оптимистичният знак Стрелец.

Лунен календар: Продължава 9 лунен ден до 15:28ч

Трудно време. Плановете ви може да се объркват, нещата да не ви се получават. Отложете вземането на отговорни решения. Не правете планове, не започвайте нови дела. Избягвайте да се занимавате с пари – не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем.

Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Правете техники за защита. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Следва 10 лунен ден от 15:28ч на 6 август до 16:44ч на 7 август. 

Засилва се интуицията и може на подсъзнателно равнище да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контактите. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да поканите близките си семейна вечеря.

Трябва да се избягват скандали и неприятни ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си. Опасни са семейните спорове и конфликти. Започнали сега, могат да „пуснат дълбоки корени”.

Слънчев календар –19 слънчев ден – Желателно е да се посвети този ден на близките и да се прекара в семеен кръг. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Стремете се да бъдете спокойни и релаксирани.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.