Астро: Конфликтно време, избягвайте контакти с непознати хора

Луната се движи на празен ход от 10:16 до 21:46ч в знак Риби.

По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се занимавате с обичайната си работа. В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е период на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак.

Уязвими са ходилата на краката.

В 21:46ч Луната преминава в огненият знак Овен. Не е изключено да имате безсъние.

Продължава 9 лунен ден до 13:48ч на 5 декември (от 13:23ч на 4 декември)

Конфликтно време, избягвайте контакти с непознати хора, влизане в спорове и конфликти. Повечето хора ще изпитват безпричинни страхове, безпокойство, главоболие, чувството, че не им върви.

Доминиращ 10 лунен ден от 13:48ч на 5 декември до 14:11ч на 6 декември

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. За съжаление поради празният курс на Луната през целия ден, не могат да се използват благоприятните възможности, които носи този лунен ден.

Ако има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избегнете скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си. Не се препоръчва уединение. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Секс – Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете.

Покупки – По времето на празния курс на Луната не се препоръчва да купувате скъпи вещи, предмети, които трябва дългосрочно да ви служат.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често – това ще подобри енергийния обмен.

Morkadis

20 слънчев ден – Може да се води борба за справедливост, но само по честен начин. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми.

По-важни аспекти:

Луната е в тригон с Меркурий (в 10:16ч)

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.