Астро: Мистичен ден – време за откровения, познания и тайни

Луната е в знак Скорпион до 04:50 ч на 6 декември. Енергията през тези дни действа върху подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Вибрациите са такива, че всяко проявление сега на агресия, гордост и негативизъм, могат да се върнат в близко бъдеще обратно срещу вас. Дори да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Противопоказен е секса. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

27 лунен ден, който започва от 04:17ч на 4 декември и продължава до 05:23 ч на 5 декември.

Приятен и спокоен ден от лунния цикъл. Мистичен ден – време за откровения, познания и тайни. Задействат се мистериите на Нептун, затова човек лесно може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Време за подготовка за нов жизнен етап. Това е ден на познаване на света около нас, разсейване на собствените илюзии, период на разбиране на неизвестното.

Денят изисква рационално и ефективно разпределение на силите, тъй като енергията на деня, макар и стабилна, е много ограничена. Подобно на предходните лунни дни, настоящият ден е добре да се посвети на духовното развитие и вътрешна работа. Днес медитативните практики са идеални за това, тъй като те помагат да се постигне спокойно състояние, необходимо за постигане на вътрешна хармония.

Отворете сетивата си. Денят е изпълнен с информация и ако сте внимателни към това, което се случва около вас, а също и слушате вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите всичко както е. Потърсете съзнателно знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. Това може да стане чрез среща с хора, да попаднете на книга или филм, да дочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Днес суетата не е приемлива нито в мисленето, нито в действието.

Препоръчва се да се избегне състоянието на скука, униние, тъга. Препоръчва се да се избягват безполезни контакти и словоблудството. Полза ще донесе само общуването с хора с богат практически опит или със сродно мислене. Двадесет и седмия лунен ден е добре да прекарате с близките си, да покажете грижи и внимание. Добре е да поискате прошка, да върнете дълговете си, да прощавате на онези, които са ви обидили.

Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес. Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасно е: пиянството, да се слуша силна музика, да сте продължително време в сънено състояние. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Препоръчително е да не се консумират цитрусови плодове сега. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, но умерено и от останалият алкохол по-добре се въздържайте.

Покупки – Не се препоръчва да се купуват нови неща. Днес е добре за подстригване. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Днес е 19 слънчев ден – Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате желанията им и бъдете внимателни към техните нужди.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Добре е да се простят обидите. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.