Астро: Могат да се върнат стари, нерешени проблеми

Могат да се върнат стари, нерешени проблеми

Луната е в знак Лъв, където ще остане до 05:40ч на 6 март.

Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време. Нужно е да се действа. Увеличават се амбициите. Дните на Лъва са подходящи за благотворителни дела.

Понякога гърбът боли повече и сърцето може да „се размърда“ малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 15:08ч на 4 март

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания.

Следва 13 лунен ден от 15:08ч на 4 март до 16:12ч на 5 март

Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да се докосне до неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот.

Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за отработване на грешките. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, сме си го заслужили. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво точно сме направили „погрешно“ и ако е възможно, да го поправим.

Човек може да получи просветление, тъй като настъпва алхимия на мислите, трансмутация на ума, духа и процеса на енергиен поток през каналите се засилва. Необходимо е да се изчистят енергийните канали и менталния план.

Добре е да се грижите за себе си – използвайте всякакви подхранващи козметични средства, консумирайте повече здравословни продукти – те се усвояват перфектно. Отлично средство за подмладяване на лицето е маска от настъргано цвекло със заквасена сметана.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да бъде активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.