Астро: Добре е по-малко да се говори – силата на словото нараства неимоверно


Луната е в знак Овен до 02:29ч на 1 февруари

Луната в този знак настройва хората за борба, противодействие. Емоционалното напрежение се увеличава, възниква импулсивност, засилва се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не изяснявайте отношенията. Днес компромис да се постигне едва ли е възможен. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва търпение.

Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. През деня може да се появи главоболие от време на време. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Продължава  6 лунен ден до 10:39ч на 30 януари (от 10:16ч на 29 януари)

Следва 7 лунен ден от 10:39ч на 30 януари до 11:02ч на 31 януари

Днес не трябва много да се говори. Колкото по-малко, толкова по-добре. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви към всяка казана дума, дори случайно изречена. Бъдете внимателни с думите: всичко, което казвате, може да се осъществи. Това, което пожелаете на някого или на себе си – всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете на този ден. Но всички добри пожелания ще се сбъднат.

Този ден е за дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи успех, когато се съблюдава справедливост. Въпреки това, нараства престъпността.

Енергията в този ден въздейства на човек чрез чакрата Вишудха (гърлената) и планетата Меркурий. Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Препоръчва се да се извършват дихателни упражнения. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните сега водят единствено към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Практиката на мълчанието е много полезна в този период, защото ще даде прекрасна почивка на вашата нервна система.

Не забравяйте, че всеки ден залагате програма за събитията от бъдещето. Ето защо четете и изговаряйте словесни формули за успех и късмет. Полезно е да се четат молитви, мантри, да се прави медитация, релаксация, за самовнушение, да се общува с природата, да се чисти енергийното поле, да се правят ритуали за привличане на късмета.

Не трябва да се яде пилешко и яйца. Препоръчва се пиене на сокове.

Сексът в този ден отново трябва да е нежен и кратък Нужно е да говорите само мили и нежни думи. Помнете, че в този ден силата на словото е особено голяма. Изразете любовта си, похвалете, възхищавайте се на партньора си.

Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Ден на хармония, баланс и ред. Препоръчва се да се подрежда, всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Добре е да се направи основно почистване, да подредите целия си гардероб. Следете за думите си и изобщо е добре по-малко да се говори, да се избягват празните разговори. Не трябва да се изричат лъжи, да се нарушават клетва или договор.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.