Астро: Неблагоприятно е за всякакви начинания, довършвайте започнатото

Луната e в знак Стрелец  и се движи на празен ход от 04:44ч до 12:02ч на 12 юли

Да не се предприема нищо важно през това време. Уязвими са черния дроб, областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период и лечение на зъби. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

В 12:02ч Луната преминава в знак Козирог до 11:14ч на 14 юли

Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и коленете, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите.

Лунен календар: Продължава 13 лунен ден до 20:20ч на 12 юли

13-ият лунен ден е специален – дори във въздуха може да се почувстват някои промени. Мистика, необичайност цари навсякъде. Ако са били спазвани всички лунни съвети преди и е използвана лунната енергия в правилната посока, тогава на 13-ия лунен ден ще има пълно енергийно рестартиране. Цялото зареждане, което е работило преди, се заменя с ново: по-високо качество, по-чувствително, по-възприемчиво.

Връзката между Висшия свят и хората с богато вътрешно съдържание е много тясна. Вибрационните енергии между тях започват да преминават една през друга и да се движат хармонично. От гледна точка на енергията 13-ия лунен ден ние подновяваме нашия енергиен резерв, обновяваме жизненоважните си сили. В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни.

Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за общуване в група, за обучение. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Неблагоприятно време за всякакви начинания, довършвайте започнатото. Не оставяйте започнатата работа недовършена. Под никакъв предлог не преминавайте към друга дейност. Първо премахнете старото.

Днес може да се върнат някои стари забравени проблеми, които не са били решени по-рано. Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. Този лунен ден е предназначен за работа върху грешките.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Всичко, което има формата на кръг, в този момент има специална енергия. Затова обърнете внимание на подобни предмети.

Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не правите. Но има едно условие – подстригването трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен. Това е най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри.

Следва 14 лунен ден от 20:20ч на 12 юли до 21:23ч на 13 юли

Слънчев календар – 24 слънчев ден – Труден ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Денят е добре да се посвети на пост и молитва. Повече време се препоръчва да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги. Добре е да се направи изчистване организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да се занимавате също с почистване на дома, ремонт и реставрация. Приветства се ръчния труд. Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на гладуване, лечение.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.