Астро: Опасен и напрегнат ден

pixabay.com

Венера влиза в Дева, тогава ние ще сме склонни да се чувстваме по-спокойни, целомъдрени и да вземаме разумни решения, особено в любовта. В нас се пробужда състраданието към слабите и безсилните хора. Времето е добро за творчество и изкуство.

В ранния следобед Луната в Козирог ще бъде в квадрат с Юпитер в Овен. Този аспект може да ви донесе мързел, отпускане. Ще имате желание да си полегнете и да не правите нищо. Не е подходящо време за инвестиране на пари в имоти, нито за ремонт на дома. Пазете се от рисковете, сега не е моментът за тях.

В късния следобед Луната влиза в квадратура с Меркурий във Везни. По време на този транзит може да има проблеми в комуникацията. Ще ви е трудно да се фокусирате, може да изпитвате емоционален стрес и дискомфорт. Има големи шансове да влезете в спорове и конфликт с близките хора около вас.

Луната е в знак Козирог от 05:04ч на 5 септември до 06:42ч на 7 септември

Луната се намира в дома на Сатурн – бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията.  Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Ентусиазмът и романтизмът, присъщи на Луната в Стрелец, преминават в трезви и здрави емоции. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността.

Този период е успешен за служителите на държавните структури – началници, чиновници, където се изискват послушание, дисциплина и практически подход. Благоприятно време за политици, производители,  юристи. По-малко благоприятно е за търговците, защото хората сега ще броят всеки лев. Тези дни също са по-неблагоприятни за художници, творци, занаятчии.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Лунен календар:  продължава 9 лунен ден до 16:54ч на 5 септември

Опасен и напрегнат ден. Реакцията ни към случващото се определя равнището на нашата осъзнатост.

Може да се проявят нашите слабости, страхове, да имаме проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. В емоциите ще преобладава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност. Да се ограничат контактите с други хора и да се избягват спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, стремете се по някакъв начин да се разведрите.

Време на енергиен обрат. Сега нашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Следва 10 лунен ден от 16:54ч на 5 септември до 17:52ч на 6 септември

В 10-ия лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Именно сега се откриват тайните възможности на човешкото съзнание. Човек може изведнъж да открие в себе си нови способности.

Morkadis

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с първоизточника. Ето защо е добре да обърнете внимание на всичко, което е свързано със семейството и неговите традиции. Навестете родители, роднини, приятели, заемете се любимите си дела. Крайно нежелателно е да изгаряте мостовете след себе си, да рушите отдавна установени връзки.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите, които започват са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Слънчев календар – 19 слънчев ден – Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате техните молби и бъдете внимателни към нуждите им. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.