Астро: Пазете се от чуждо влияние или заблуди

Луната е в знак Лъв до 10:47ч на 14 декември

Луната транзитира в дома на Слънцето – богът на любовта, радостта, творчеството, съзиданието. Емоциите стават по-слънчеви и блестящи. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал е висок. Това е най-благоприятното време за хора, които не се страхуват от публика и обичат да се изявяват. Хората по-често са склонни да проявяват благородство, щедрост, обичат да се хвалят, дават се много обещания. Мъжете са по-склонни да се държат кавалерски, преобладава огненият мъжки принцип Ян. Любовните отношения стават по-страстни и романтични. Подходящо за весели компании, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигове в живота. Сега по-лесно се харчат пари, отколкото да се спестяват. Децата стават по-весели, активни и инициативни.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

Лунен календар:  продължава 19 лунен ден до 20:32ч

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта и въздаянието на миналите грехове. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив.

Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са съблазън и илюзия – те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и тогава чак да действате. Доверявайте се само на проверени източници. Да не се започва нищо ново, тъй като по-късно вероятно ще завърши с провал.

Хората често са податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние или в заблуждения. Съзнанието е замъглено, правят се грешки. Бъдете внимателни към отправени предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Много е подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Бъдете вежливи с околните. Сексът най-добре да се избягва.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Сънища – Може да сънувате кошмари, но да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден.

Неудачен ден за работа с растенията.

Следва 20 лунен ден от 20:32ч на 12 декември до 21:35ч на 13 декември

Слънчев календар – 27 слънчев ден – Днес  Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Да се избягват лоши постъпки, да се желае зло на някого, да се лъже, да се краде. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.